Remekeltek a lányok a hazai nyitányon

Az U17-esek mellett az U15-ösök is legyőzték itthon a Szegedet a bajnokság első fordulójában. Eredmények, képgalériák:

Leány U19-es bajnokság, 1. forduló
St. Mihály FC – PMFC 5-0 (2-0)

– Egy erős csapat otthonában játszottunk egy számunkra nagyon hasznos mérkőzést. Sok pozitívumot láttam, a ki nem kényszerített hibáink számát viszont jelentősen csökkentenünk kell, ha a jövőben szorosabb eredményeket szeretnénk elérni – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 1. forduló
PMFC – St. Mihály FC 5-2 (2-2)
Pécsi gólszerző: Gyánó Lili (9.), Turi Bori (19. 56.), Bódis Lili (64., 90.)

– Egy nagyon masszív és jó csapattal találkoztunk, 2-0-s vezetés után némileg összezavarodtunk. A második félidőben nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, ennek köszönhetően a végén nagyon magabiztos győzelmet aratunk. Gratulálok mindenkinek, jó úton járunk. Hajrá PMFC! – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 1. forduló
PMFC- St. Mihály FC 3-2 (2-0)
Pécsi gólszerző: Légrádi Blanka (14.), Lövei Kitti (30.), Szabó Lili (46.)

– A szezon első bajnoki meccsén vagyunk túl, ahol a lányok 60 percig nagyon jó teljesítményt mutattak. Rengeteg helyzetünk, kapufánk, kimaradt büntetőnk is volt, és ahogy ez lenni szokott, megbosszulta magát és a szegediek szorosabbá tudták tenni a meccset. A két csapat közt nagyobb különbség volt, mint azt az eredmény mutatja, ezt kell megtanulniuk a lányoknak, hogy az ilyen meccseken már ne keljen a végén izgulni. Gratulálok a csapatnak, az új játékosoknak és a Szeged csapatának is – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram