Tizenkét pontos hétvége után

Hétvégén öt fiú és három leány korosztályos együttesünk játszott bajnokit. Közülük az U14-esek Gyirmóton, az U13-asok és az U12-esek Kaposváron arattak diadalt. A lányoknál az U17-esek itthon győzték le a Ferencvárost. Egy helyen az utánpótlás eredmények:

U19-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 2. forduló
PMFC – DVSC 2-3 (0-2)
Pécsi gólszerző: Encz Marcell (56.), Nagy Dávid (88.)

– Komoly hiányérzetem van az eredményt illetően, mert már az első félidőben lezárhattuk volna a meccset, de sajnos kimaradtak a helyzeteink, ami megbosszulta magát. A következő időszakban minden játékosomnak még több felelősséggel kell játszania, hogy eredményesek lehessünk – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Kiemelt-csoport, 2. forduló
PMFC – ETO FC Győr 1-7 (1-2)
Pécsi gólszerző: Sárkány Sándor (28.)

– Sok nehézséggel szembesültünk a mérkőzés előtt. Egy betegséghullám érte el a csapatot, ezért többen nem tudtak játszani, többen pedig úgy vállalták játékot, hogy nem voltak száz százalékos állapotban. Ebből kifolyólag csak egy félidőn keresztül tudtunk méltó ellenfelei lenni a jó erőkből álló Győrnek, a második félidőre teljesen szétestünk. Az első félidőben voltak bíztató momentumok mind védekezésben, mind támadásban, amikre lehet alapozni a jövőt illetően. A második félidőt pedig gyorsan el kell felejteni. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésig rendbe jönnek betegeink, sérültjeink, és reális teljesítményt tudunk nyújtani – értékelt Kósa Sándor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 2. forduló
Gyirmót SE Győr – PMFC 0-3 (0-3)
Pécsi gólszerző: Fehérvári Zsombor (23.), Petrov-Trajkov Adrián (26.), Koleszár Barnabás (32.)

– A mérkőzés egészében mezőnyfölényben játszottunk, sok helyzetet kialakítottunk ki, amit a második félidőben nem tudtuk gólra váltani. A gyerekek hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, gratulálok mindenkinek – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 2. forduló
Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia – PMFC 1-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Convento Christopher (4.), Andruskó Adrián (60.), Kincses Dorian (73.)

– A mérkőzést jól kezdtük, sok helyzetet alakítottunk ki, de olykor az utolsó döntéseknél rossz megoldást választottunk. Összességében első bajnoki mérkőzésnek megfelelő volt, sok pozitív dolgot láttam viszont – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 2. forduló
Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia – PMFC 1-7 (0-0)
Pécsi gólszerző: Csiszár Balázs (3.), Hegedűs Dávid (16., 58.), Juhász Levente (28., 32.), Laufer Olivér (37.), Benke Mór (70., 77.), Nóránt Máté (79.)

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, folyamatos nyomás alá helyeztük az ellenfelet, amit nagyon jó helyzetkihasználás követett. A srácokat dicséret illeti maximális és fegyelmezett hozzá állásuk miatt. – értékelt Lóth József, edző.

Leány U19-es bajnokság, 4. forduló
FTC – PMFC 9-0 (4-0)

– Nem voltunk egy súlycsoportban az ellenfelünkkel ezen a mérkőzésen. Gratulálok a Ferencvárosnak, teljesen megérdemelt a nagyarányú győzelmük! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 4. forduló
PMFC – FTC 3-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Máté Nóra (22.), Turi Bori (33., 52.)

– Az ország legjobb csapatával szemben nem csak partner voltunk, hanem sokszor játékban föléjük kerekedtünk. Rengeteg jó teljesítményt láttam, csapatként mind védekezés, mind támadásban nagyon jó döntések hoztunk. Továbbra is csöndben és alázattal megyünk a saját utunkon, gratulálok a stábomnak és csapatomnak – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 4. forduló
PMFC – FTC 0-4 (0-3)

– A bajnokság egyik, ha nem a legjobb csapatától kaptunk ki. A lányok maximálisan megtették, amit kértünk, így büszkék vagyunk rájuk. Jobb volt az ellenfél, talán ha négy kezdő játékosunk nem dől ki még szorosabb is lehetett volna. Sajnos lányoknál ennyi hiányzó ilyen csapatok ellen óriási hátrányt tud jelenteni – értékelt Bolboaca Sergiu, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram