Ellenfél-lesen: Soroksár SC

Bemutatjuk hétvégi ellenfelünket, a jelenleg a Merkantil Bank Liga 7. helyén álló fővárosi sárga-feketéket.

Itthon folytathatja veretlen szériáját a jelenleg az NB II-es pontvadászatot egy ponttal vezető labdarúgócsapatunk, amely a Merkantil Bank Liga 11. fordulójába a Soroksár SC-t látja vendégül vasárnap 17:00 órakor a Stadion utcában. A fővárosi sárga-feketékkel korábban hatszor játszottunk a másodosztályban, az összesített mérleg 2 pécsi győzelem, 3 döntetlen és 1 soroksári siker, a gólarány 11-9 a javunkra. Szűkítve a kört, hazai pályán 2007-ben 2-0-ra nyertünk, 2021 májusában kikaptunk 0-2-re, majd az év augusztusában 1-1-re végeztünk ellenük.

Hétvégi ellenfelünket Lipcsei Péter vezetőedző irányítja, munkáját Dejan Milovanovic asszisztens edző, Végh Zoltán kapusedző és Tímár Ádám erőnléti edző segíti. A nyári átigazolási időszak során Holczer Ádám Tiszakécskéről, Hajdú Roland Dorogról, Halmai Ádám a MOL Fehérvár FC-től, míg Hegyi Péter a REAC-tól, a görög és magyar felmenőkkel rendelkező Konsztantinosz Ikonomou a szlovák STK Samorintól, Króner Martin a PMFC-től, Pintér Dominik Budaörsről és Vági András Mezőkövesdről érkezett a XXIII kerületiekhez.

A soroksáriak az idei szezonban csupán kétszer szenvedtek vereséget, Nyíregyházán 4-2-re, Tiszakécskén pedig 1-0-ra maradtak alul. Pontot szereztek a Csákvár (2-2), a Győr (0-0), a Szombathely (1-1) és a Szeged (1-1) ellen, míg legyőzték a Kozármislenyt (3-1), a DVTK-t (2-1), a Siófokot (2-1), illetve a legutóbbi az Ajkát (2-0). Így tehát pillanatnyilag 4 győzelemmel, 4 döntetlennel. 2 vereséggel, 15 rúgott és 12 kapott góllal a táblázat 7. helyét foglalják el. Házi góllövőlistájukat Lovrencsics Balázs és Lőrinczy Attila vezeti, akik egyaránt 4-4 találatnál járnak.

Jegy- és minden más információ ITT. Számítunk Rátok vasárnap, szurkoljuk ki együtt a következő hazai győzelmet!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram