Pályán az utánpótlás – bajnoki körkép

Az előző hétvége során hat utánpótlás együttesünk játszott bajnoki mérkőzést, a mérleg három győzelem és három vereség volt. Az U17-esek hazai pályán meggyőző játékkal nyertek a Szeged ellen, az U14-esek zsinórban hatodik győzelmüket érték el Budafokon, míg az U13-asok egygólos sikert arattak a Kelen vendégeként.

U19-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 5. forduló
Ferencvárosi TC – PMFC 6-2 (4-1)
Pécsi gólszerző: Nagy Barnabás (36.), Orbán Kolos (75.)
Edző: Jásper Péter

– Messze a tudásunk alatt játszottunk, így nem lehetett kétséges a mérkőzés kimenetele. Az ellenfél sajnos mindenben jobb volt – értékelt Jásper Péter, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 6. forduló
PMFC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Miklós Dániel (31.), Ócsai Mátyás (57.), Gergics Zorán (86.)
Edző: Koleszár Viktor

– A mérkőzés nagyobb részében a mi akaratunk érvényesült. A gólokon kívül számos lehetőségünk adódott. Ha megtanuljuk, hogy az energiákat jobban be kell osztani, akkor az ilyen mérkőzéseket gyorsabban le tudjuk zárni. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 4. forduló
PMFC – ETO FC Győr 2-4 (1-3)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (40., 76.)
Edző: Koller Krisztián

– Az első félidőben nem voltunk sajnos elég élesek. Három elkerülhető gólt kaptunk pontrúgásokból. Csapatom tartását mutatta, hogy visszajöttünk a meccsbe 3-2-re, de a végén nem sikerült az egyenlítés. Két gyönyörű gólt szereztünk, emellett a második félidei játékunkra lehet építkezni! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 6. forduló
Budafoki LC – PMFC 2-9 (2-5)
Pécsi gólszerző: Andruskó Adrián (4.), Tímár Dávid (26., 28.), Fehérvári Zsombor (32., 68.), Petrov-Trajkov Adrián (38.),Koleszár Barnabás (49., 55., 80.)
Edző: Princz Gilbert

– A 6. fordulót is sikerrel zártuk egy fizikálisan jó erőkből álló ellenféllel szemben. Kissé fásultan kezdtük a mérkőzést, ami betudható a korai indulásnak, de a gyerekek egy remek játékkal rukkoltak elő ismételten. Gratulálok mindenkinek, jövő hétvégén a bajnoki fordulónk elmarad, de egy horvátországi mérkőzéssel készülünk a jövő heti ZTE elleni rangadóra! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 6. forduló
Kelen SC – PMFC 0-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kocsis Dávid (53.)
Edző: Szabó Dávid

– Egy magunknak nehézzé tett mérkőzést sikerült megnyernünk a sok kihagyott helyzet miatt! A mérkőzésnek voltak olyan részei, ahol nagyon nem játszottunk jól! Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 6. forduló
Kelen SC – PMFC 3-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Nóránt Máté (43.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Jó mérkőzést játszottunk a Kelennel, a helyzeteit jobban kihasználó csapat megérdemelten nyert – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram