Nívós utánpótlás tornát rendezünk

Vasárnap hazai és külföldi együttesek részvételével rajtol az U8-as korosztálynak szóló Id. Dárdai Pál Youth Cup.

Klubunk vasárnap hagyományteremtő jelleggel rendezi meg az Id. Dárdai Pál Youth Cup-ot, azt a nemzetközi kupát, amelyen az U8-as korosztályú csapatok első alkalommal mérik össze tudásukat az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban. Az október 16-i rendezvényen erős lesz a mezőny, a házigazda PMFC ”piros” és ”fekete” együttese mellett olyan kiváló gárdák mutatják meg magukat, mint a Ferencvárosi TC, az MTK Budapest és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, illetve Horvátországból az NK Cibalia, az NK Slavonija Pozega, valamint az NB Belsice fogadta el a meghívást.

A tervezett menetrend szerint az első forduló 11:00 órakor kezdődik, majd ezt követően kerül sor az ünnepélyes megnyitóra, amelyen felszólal Kulcsár Árpád, a PMFC utánpótlás szakmai igazgatója. A 15 perces mérkőzések során a győztes együttes 3 pontot szerez, döntetlen esetén 1 pont jár mindkét félnek, a párharc során vesztes csapat pedig 0 ponttal megy tovább. A körmérkőzések alapján kirajzolódik a végső erősorrend, melynek első három helyezettje serleggel és éremmel is gazdagodik. A díjátadásban segédkezik Mészáros Ferenc, a PMSC korábbi válogatott labdarúgója.

A most vasárnap kezdődő U8-as Id. Dárdai Pál Youth Cup-ra várunk minden érdeklődőt sok szeretettel. A kiváló játékerőt képviselő hazai és nemzetközi korosztályos csapatokat egyaránt felvonultató, díjmentesen megtekinthető esemény jó idő esetén a füves borítású pályán kerül megrendezésre, esőhelyszínként pedig a műfüves fedett csarnokban kerülnek lejátszásra a mérkőzések. Kérjük a kilátogatókat, hogy fokozottan tartsák be a szervezők kéréseit. Jó hír, hogy a torna eredményeinek számszerű alakulását élőben, online is lehet majd követni az alábbi linken keresztül.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram