Pályán az utánpótlás – bajnoki körkép

Az U12-esek fölényes sikert arattak a Budaöes ellen, U17-es és U15-ös leány csapatunk pedig idegenben is legyőzte a Szegedet. Hétvégi utánpótlás eredmények:

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 2. forduló
PMFC – DVTK 1-4 (1-0)
Pécsi gólszerző: Ócsai Mátyás (29.)
Edző: Koleszár Viktor

– Nagyon jó első félidőt produkáltunk, megérdemelten vezettünk. A második félidőben minőségi cseréinek köszönhetően az ellenfél már több gondot okozott. Az utolsó percekig nyílt volt a mérkőzés kimenetele. Az eredmény ellenére nagyon sok pozitívumot láttam a csapattól – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, Kiemelt-csoport, 7. forduló
DVTK – PMFC 5-0 (2-0)
Edző: Kósa Sándor

– Az első percben kapott gól és a meghatározó pozícióban jött korai sérülés nagymértékben befolyásolta a mérkőzés további alakulását. Ennek ellenére fel tudtunk állni és hetven percig megfelelő ellenállást tanúsítottunk, de az ekkor kapott távolról előtt bombagól végképp megrogyasztott bennünket, így megérdemelt hazai győzelem született – értékelt Kósa Sándor, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 5. forduló
DVTK – PMFC 4-2 (3-1)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (12.), Liber Zalán (52.)
Edző: Koller Krisztián

– Az elmúlt mérkőzéshez hasonlóan nem voltunk elég élesek az első félidőben. A korai vezetés úgy látszik nem nyugtatott meg minket, egy három perces rövidzárlat után ellenfelünk megfordította a mérkőzést. A második félidőben már sokkal jobban néztünk ki minden tekintetben, de sajnos nem sikerült pontot szerezni. Ebben a bajnokságban nem engedhetjük meg, hogy ekkora előnyt adjunk ellenfeleinknek. A jövőben ezen a téren fel kell javulnunk – értékelt Koller Krisztián, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 7. forduló
PMFC – Budaörs 0-2 (0-0)
Edző: Szabó Dávid

– Nem volt benne a mérkőzésben, hogy kikapunk. Nem voltunk elég élesek és nem a csapattól megszokott tempóban játszottunk. Többet kell tennünk a győzelemért! – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 7. forduló
PMFC – Budaörs 9-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (4., 6., 52.), Bohner Dávid (8., 19.), Kovács Ruben (22.), Hegedűs Dávid (47.), Juhász Levente (52.), Lauer Olivér (71.), Dózsa Noel (79.
Edző: Sasa Dragicevic

– Jó hangulatban és jó kedvűen futballoztunk, sok szép támadást alakítottunk ki, amelyekből szép gólok szereztünk. Végig jó iramot tudtunk diktáltunk, ami szakmai szempontból is nagyon fontos. Dicséret illeti a csapatot! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

Leány U19-es bajnokság, 8. forduló
PMFC – St. Mihály FC 0-4 (0-1)
Edző: Erdős Zoltán

– Az első félidőben egészen jól játszottunk, több helyzetet is kialakítottunk, ezeket sajnos nem tudtuk értékesíteni. A második félidőre elfáradtunk, ezt pedig az ellenfél ki is használta. A vereség ellenére voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények a csapatban, ehhez gratulálok a lányoknak! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 8. forduló
St. Mihály FC – PMFC 0-4 (0-1)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (39., 83.), Bódis Lili (69.), Bolboaca Karina (87.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Minden elismerésem a lányoké, akiknek nem csak egy nagyon erős ellenféllel kellett megküzdeniük. Nagyon magas szintet nyújtatunk, több játékos extra teljesítményt nyújtott, közülük is kiemelendő Turi Bori, aki 13 éves létére újra két góllal és két gólpasszal segítette győzelemhez a csapatot – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 7. forduló
St. Mihály FC – PMFC 1-6 (0-3)
Pécsi gólszerző: Szabó Rebeka (9.), Szabó Lili (10.), Onódi Vivien (27., 70.), Légrádi Blanka (58.), Varró Adelheid Aurea (69.)
Edző: Bolboaca Sergiu

– Egy olyan meccset sikerült megnyernünk, amelyben sokkal több volt. Volt még több nagy helyzetünk, amit illet volna értékesíteni, sőt a gólvonalról is sikerült kihagynunk több alkalommal is, így megérdemelt lett volna a nagyobb különbségű siker. A meccs nagy részében jól játszottunk, agresszívan letámadtunk, amiből sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Most már szeretnénk egy olyan meccset, amit kapott gól nélkül hozunk le. A válogatott miatt egy hét pihenő következik, utána pedig rangadót játszunk a Puskás Akadémiával, amit szeretnénk megnyerni – értékelt Bolboaca Sergiu, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram