Pályán az utánpótlás – bajnoki körkép

Férfias összecsapásban szerzett pontot az U19, az U17 magabiztosan nyert idegenben, az U15 ezúttal csak szépíteni tudott, vendégként aratott nagyarányú sikert az U14, míg az U13 és az U12 egyaránt gólfesztivált rendezett. Leány akadémia csapataink közül az U19 pont nélkül maradt, ellenben az U15 döntetlent játszott az MTK ellen, míg az U17 bravúros győzelmet aratott a kék-fehérek ellen. Utánpótlás eredméynek:

U19-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 8. forduló
PMFC – Újpest FC 0-0
Edző: Jásper Péter

– Kemény, férfias összecsapás volt, ahol nagyon szerettünk volna három pontot szerezni, de a helyzetkihasználással sajnos hadilábon álltunk. Most kell még egy lapáttal rátenni, hogy a hétvégi sorsdöntő meccsünkön ne legyen hiányérzetünk – értékelt Jásper Péter, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 10. forduló
Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia – PMFC 1-3 (0-1)
Pécsi gólszerző: Vinkovic Toni (3.), Gáspár Marcell (54.), Pere Balázs (67.)
Edző: Koleszár Viktor

– A mérkőzés egészén a mi akaratunk érvényesült. A rúgott gólokon kívül még számos lehetőségünk adódott. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 9. forduló
Illés Akadémia-Haladás – PMFC 8-1 (4-0)
Pécsi gólszerző: Váradi Márton (69.)
Edző: Koller Krisztián

– A játék minden elemében jobb volt az ellenfelünk. Megérdemelten nyertek, még ilyen arányban is. – értékelt Koller Krisztián, edző.

U14-es bajnokság, Nyugati-csoport, 11. forduló
Budaörs – PMFC 1-7 (1-4)
Pécsi gólszerző: Takaró Barnabás (5.), Fehérvári Zsombor (24.), Kandon Marcell (26., 80.), Kulcsár Marcell (29.), Szingler Dávid (62.), Ungvári Máté (67.)
Edző: Princz Gilbert

– Magabiztosan gyűjtöttük be az újabb három pontot idegenben. A gyerekek újra jó arcukat mutatták és megérdemelt győzelemmel jöttünk le a pályáról. Dinamikusan, rengeteg szép támadást kialakítva dominálni tudtunk a mérkőzés egészében. Gratulálok a gyerekeknek! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 11. forduló
PMFC – Paksi FC 16-1
Pécsi gólszerzők ITT!
Edző: Szabó Dávid

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ami gólokban is megmutatkozott! Rengeteg helyzetet alakítottunk ki! Mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott! Gratulálok a mutatott játékhoz a gyerekeknek! – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 11. forduló
PMFC – Paksi FC 6-3
Pécsi gólszerző: Dózsa Noel (15., 32., 67.), Lauer Olivér (27., 29., 34.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Nagyon jó hozzáállással kezdtünk, az első pillanattól kezdve magabiztosan játszottunk, jókor szereztünk vezetést, és nem engedtünk ellenfelünknek, hogy meglepjen miket. Gratulálom a fiúknak! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

Leány U19-es bajnokság, 12. forduló
MTK Budapest – PMFC 4-0 (1-0)
Edző: Erdős Zoltán

– Sajnos pontokban egyelőre még nem látszik, hogy a lányok mennyi energiát fektetnek a fejlődésükbe. A pályán mutatott játékban viszont egyre inkább. Rengeteg hiányzónk ellenére is tisztesen helytálltunk, ehhez gratulálok a csapatnak! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 12. forduló
PMFC – MTK Budapest 1-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (51.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Szenzációs bravúr egy nagyon erős és szervezett csapat ellen. Időnként mi irányíthatunk a játékot, de voltak olyan periódusok, ahol nagyon be voltunk szorulva a saját térfelünkre. A végén, amikor kellett, nagyon akartunk a győzelmet és úgy dolgoztunk, hogy meg is kaptuk. – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 12. forduló
PMFC – MTK Budapest 0-0
Edző: Sergiu Bolboaca

– A lányok a szezon eddigi legjobb teljesítményét tették le a pályára egytől egyig. Nagyon megérdemeltük ezt az egy pontot, de a második félidő alapján talán mégis mi lehettünk a meccs végén csalódottabbak, mert volt egy 100%os ziccerünk, illetve egy kihagyott tizenegyesünk is, ami kapufáról kifelé pattant. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra, rengeteget fejlődnek hétről hétre. Jövő héten újra rangadó Szombathelyen. – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram