Győztes szezonzárók – bajnoki körkép

KÉPGALÉRIA – U17-es csapatunk az Újpest legyőzésével harmadikként zárta az őszi idényt, az Óbudán győzedelmeskedő U14 pedig a második helyen telelhet. Az U13 és az U12 egyaránt nyerni tudott a Kelen ellen, míg az U15 pont nélkül tért haza a Ferencváros otthonából. Hétvégi utánpótlás eredmények:

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 11. forduló
PMFC – Újpest FC 3-2 (2-1)
Pécsi gólszerző: Morvai Áron (2.), Ócsai Mátyás (23.), Vinkovic Toni (66.)
Edző: Koleszár Viktor

– Ez a mérkőzés is hűen tükrözte a fiúk egész őszi kiváló teljesítményüket. Az elejétől kezdve hatalmas akarattal, egymás segítve küzdöttek. Jól alkalmazkodtak a körülményekhez és a számunkra fontos három pontot megérdemelten gyűjtötték be. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 2. (elhalasztott) forduló
FTC – PMFC 7-0 (5-0)
Edző: Koller Krisztián

– A mutatott hozzáállással nem volt esélyünk a pontszerzésre. Gratulálok a Ferencvárosnak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 13. forduló
III. KER. TVE – PMFC 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (26.), Fehérvári Zsombor (63.)
Edző: Princz Gilbert

– Vérbeli rangadót nyertünk meg egy fizikálisan sokkal erősebb csapat ellen. Óriási gratuláció a srácoknak és az őket felkészítő edzőknek. Gratulálok az egész őszi teljesítményhez!– értékelt Szabó Zsolt, szekcióvezető.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 13. forduló
PMFC – Kelen SC 4-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Convento Christopher (6., 37.), Hergenrőder Levente (44.), Boday Bence (76.)
Edző: Szabó Dávid

– Az első pár perc tapogatózása után átmentünk kezdeményezőbe és jó tempóban maximális hozzáállással gólokat szereztünk! Voltak nagyon jó megoldások támadásban, bár a helyzetek kihasználásában van hiányérzetem! Gratulálok a csapatnak az ellentmondást nem tűrő játékhoz és a győzelemhez! – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 13. forduló
PMFC – Kelen SC 4-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Hegedűs Dávid (26., 72.), Csiszár Balázs (32.), Lauer Olivér ( 47.)
Edző: Sasa Dragicevic

– A fiúk fejlődése szempontjából hasznos meccset játszottunk, sok párharc jellemezte a meccset, amelyekből nyertesen jöttünk ki. Jó iramú találkozót nyertünk meg, csak dicséret illeti a srácokat! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram