Dibusz volt a meglepetésvendég

Kapusévzárónkra ellátogatott korábbi saját nevelésű hálóőrünk – VIDEÓ

Klubunknál hosszú múltra tekint vissza annak hagyománya, hogy az év végéhez közeledve a PMFC kapusai és kapuedzői közösen összegyűlve együtt zárják az esztendőt. Az elmúlt két év kényszerű okok miatti kihagyása után Sólyom Csaba kapusedző koordinátorunk szervezésében ismét megtartottuk ezt a tradicionális közösségi összejövetelt, amelyen a legkisebbektől a legidősebbekig, fiú és lány hálóőreink, valamint edzőink kivétel nélkül részt vettek.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Az idei kapuévzárónk különlegessége volt, hogy első szóra elfogadta a meghívásunkat egykori saját nevelésű NB I-es kapusunk, Dibusz Dénes, aki a pécsi éveket követően 2014 óta szinte kirobbanthatatlanul őrzi a rekordbajnok és a nemzetközi porondon is brillírozó Ferencvárosi TC portáját, valamint hosszú ideje meghatározó tagja a magyar válogatottnak. Dénes szabadságát megszakítva örömmel érkezett vissza egykori alma materébe.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Sztárvendégünk elégedetten konstatálta, hogy a november 4-én, hivatalosan is átadott Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban a régióban minden tekintetben egyedülálló sportkomplexum épült, ennek megfelelően elismerősen nyilatkozott a fantasztikus és modern körülményekről, valamint arról, hogy az ő fiatalkorához képest milyen nagyot változott az utánpótlásban nevelkedő labdarúgók edzéslehetőségei.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A korosztályok edzéseinek befejeztével szépen megteltek a széksorok a kovácstelepi bázis konferenciatermében, majd Sólyom Csaba bemutatta mellette ülő meghívottainkat, a már említett Dibusz Dénest és egykori kapustársát, a PMFC NB II-es labdarúgócsapatának hálóőrét, Helesfay Donátot, illetve ikonikus kapustrénerünket, Idősebb Bogyay Zoltánt, valamint klubunk utánpótlás szakmai igazgatóját, Kulcsár Árpádot.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A fiataloknak lehetőségük volt személyesen is kérdezni a vendégektől, akik örömmel válaszoltak, illetve igyekeztek sok szakértelemmel ellátni a következő kapusgeneráció tagjait, akik egyúttal testközelből is megtapasztalhatták, bizony a PMFC-nél mindenki számára nyitva áll annak a lehetősége, hogy akár a felnőtt, NB I-es szint mellett a válogatottságig is eljussanak. Zárásként természetesen nem maradhattak el a közös fotók, értékes autogramok beszerzése sem.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram