Közösen a nemes cél érdekében

Fiú és lány U17-es labdarúgóink párokat alkotva készítettek rajzokat a karácsonyi jótékonyság jegyében.

U17-es korosztályú fiú és leány labdarúgóink szerdán este közös karácsonyi jótékonysági és egyben csapatépítő programon vettek részt az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban. Rácz Krisztina, a PMFC mentálhigiéniai és sport coach szakemberének szervezésében zajló és a társadalmi felelősségvállalást megcélzó összejövetel során a játékosok feladata az volt, hogy vegyes párokat alkotva olyan saját kezűleg rajzolt alkotásokat készítsenek, amelyek emelik a Bólyi Családok Átmeneti Otthonában lakó fiatal gyermekek ünnepi hangulatát és érzéseit.

A megjelölt „Család és foci” téma keretén belül szabadon, kreatívan lehetett gondolkodni, kreálni és színezni. A rendelkezésre álló egy óra alatt elkészült pályaműveket a Bolboaca Augustin (leány U17-es vezetőedző), Koleszár Viktor (U17-es vezetőedző), Győri János (ügyvezető igazgató), Kulcsár Árpád (utánpótlás szakmai igazgató) és Szekeresné Szabó Szilvia (dietetikus) alkotta szakmai zsűri értékelte és pontozta. A bíráló bizottságnak nem volt könnyű dolga, hiszen mindegyik alkotás kimagaslóan sikerült, így végül az a konszenzus született, hogy az összes rajz díjat érdemel.

Annak érdekében, hogy a csapatépítő program emléke megmaradjon a részvevők számára, valamennyien egy erre az alakalomra készített pólót kaptak ajándékba, emellett a szakmai zsűri Focivilágos ajándékutalványt biztosított a három legjobb alkotást elkészítő páros számára, akik nyereményüket felajánlották a rászorulók javára. A kész rajzokat nemsokára eljuttatjuk a bólyi gyermekotthonba, hogy a karácsonyi időszak alatt a gyerekek számára kiállítást szervezzenek belőle. A nemes ügyhöz a csatlakoztak NB II-es labdarúgóink is, akik szaloncukor gyűjtést rendeztek.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram