Január 2-án kezdődik a felkészülés

Öt előkészületi mérkőzést játszunk a január 29-i bajnoki rajtig.

A téli pihenőt követően január 2-án kezdi meg a közös felkészülést NB II-es labdarúgócsapatunk, amely a 2. helyről várhatja a Merkantil Bank Liga 2022/23-as tavaszi szezonját. Játékosaink a szünet alatt is mozgásban vannak, bő egy hete a szakmai stáb által kiküldött edzésterv alapján felváltva végeznek futó, illetve erősítő jellegű kondicionáló gyakorlatokat. A Gaál Miklós erőnléti edző irányítása mellett végzett munkát a szakmai stáb a távolból is figyelemmel tudja kísérni.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A négyhetes téli felkészülés során a tréningek mellett szerda-szombat ritmusban összesen öt edzőmeccs is szerepel a programban. Együttesünk pályára lép a Kaposvári Rákóczi FC (NB III), a Majosi SE (NB III), a Szentlőrinc (NB II) és a Szekszárdi UFC (NB III) ellen, míg az utolsó felkészülési mérkőzés alkalmából a Paksi FC (NB I) gárdájával találkozunk. Az előkészületi meccsek helyszíneiről és kezdési időpontjairól a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a másodosztályú bajnokság tavaszi idénye 2023. január 29-én, vasárnap 15:00-kor a Budafoki MTE elleni hazai találkozóval folytatódik számunkra a PMFC Stadionban. Addig is érdemes lesz folyamatosan figyelemmel követni honlapunkat, illetve Facebook és Instagram oldalunkat, ahol a megszokottak szerint a téli felkészülés minden apró momentumáról és érdekességéről rendszeresen beszámolunk majd.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram