Ismét lesz Id. Dárdai Pál Youth Cup

Szombaton második alkalommal rendezzük meg edzőközpontunk névadójáról elnevezett U8-as korosztálynak szóló tornát.

Klubunk szombaton második alkalommal rendezi meg az Id. Dárdai Pál Youth Cup-ot, azt a saját szervezésű kupát, amelyen az U8-as korosztályú csapatok mérik össze tudásukat az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban. A január 21-i rendezvényen ismét erős lesz a mezőny, a házigazda PMFC együttese mellett olyan kiváló gárdák mutatják meg magukat, mint a Ferencváros, az Újpest, a Kecskemét, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Zalaegerszeg, valamint a MOL Fehérvár.

A tervezett menetrend szerint az első forduló 11:00 órakor kezdődik, míg az utolsó összecsapás előzetesen 14:20-ra került kiírásra. A szabályrendszer nem voltozott, a 17 perces mérkőzések során a győztes együttes 3 pontot szerez, döntetlen esetén 1 pont jár mindkét félnek, a párharc során vesztes csapat pedig 0 ponttal megy tovább. A párhuzamosan egymás mellett zajló mérkőzések alapján kirajzolódik a végső erősorrend, melynek első három helyezettjét serleggel és éremmel is díjazzuk.

A most szombaton kezdődő II. U8-as Id. Dárdai Pál Youth Cup-ra várunk minden szülőt, érdeklődőt sok szeretettel. A kiváló játékerőt képviselő hazai korosztályos csapatokat felvonultató, díjmentesen megtekinthető eseményre ezúttal az Edzőközpont fedett műfüves csarnokában kerül sor. Kérjük a kilátogatókat, hogy fokozottan tartsák be a szervezők és a rendezők kéréseit. A torna eredményeinek számszerű alakulását ezúttal is élőben, online lehet majd követni az alábbi linken keresztül.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram