Siófokról érkezett új középpályásunk

A rutinos, 27 esztendős Krausz Raul-Zoran a PMFC-ben folytatja pályafutását.

Klubunk megállapodott Krausz Raul-Zorannal, melynek értelmében a 27 esztendős védekező középpályás NB II-es labdarúgócsapatunkban folytatja karrierjét. Hatodik téli igazolásunk 1995. július 3-án született az erdélyi Erzsébetbányán. Pályafutása során futballozott az FC Maramures, a Dinamo Bucaresti, az ACS Berceni, az FC Olimpija Satu Mare és az ASU Poli együtteseiben.

A 183 centi magas játékos 2018-ban igazolt Kazincbarcikára, ahol három éven keresztül erősítette a borsodi együttest, ezalatt 56 másodosztályú bajnoki találkozón játszott és 9 gólt lőtt. Krausz Raul-Zoran 2021-től a szintén a második vonalban szereplő BFC Siófok játékosa volt. A Balaton-partiaknál 42 NB II-es találkozón szerepelt, a Kazincbarcika mellett a Békéscsaba hálóját vette be.

Krausz Raul-Zoran a PMFC hatodik téli érkezője

– Örülök, hogy lehetőségem nyílt csatlakozni a PMFC-hez. Eddigi pályafutásom során sok tapasztalatot szereztem a román és magyar másodosztályban egyaránt, azon leszek, hogy a rutinommal segítsem a csapatot. Harcos vagyok, győztes típus, szeretnék minél több sikerhez hozzájárulni és a társakkal együtt fejlődni – nyilatkozta honlapunknak új középpályásunk.

Krausz Raul-Zorant szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy
Név: Krausz Raul-Zoran
Születésnap: 1995.07.03.
Születési hely: Erzsébetbánya
Nemzetiség: magyar-román
Poszt: Középpályás
Magasság: 183 cm
Testsúly: 80 kg
Előző klubja: BFC Siófok

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram