Miklós Péterrel profi szerződést kötöttünk

Tavaly ősz óta már a harmadik fiatal labdarúgónkkal köt profi szerződést klubunk, ezúttal a 17 éves Miklós Péter írhatta alá élete első megállapodását.

Miklós Péter 2005. október 10-én született Pécsen. Pályafutását hat éves korában kezdte a PMFC-ben, ahol végigjárta a korosztályos ranglétrát, tavaly pedig tartalékcsapatunk színeiben bemutatkozott a felnőttek mezőnyében, valamint szerepelt az U18-as válogatottban. A 17 esztendős védő teljesítményének is köszönhetően a téli felkészülést már NB II-es labdarúgócsapatunk tagjaként végezte, pályafutása pedig most újabb mérföldkőhöz érkezett. Miklós Péter élete első profi szerződését kapta klubunktól. Külön öröm, hogy tavaly szeptember óta ő már a harmadik olyan saját nevelésű labdarúgónk, aki élete első megállapodását írhatta alá nevelőegyesületével.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Óriási megtiszteltetés volt már az is, hogy pécsi nevelésként felhívtak a felnőtt csapathoz a téli felkészülés során. A társak befogadóak és segítőkészek mindenben. Boldog vagyok, hogy aláírhattam életem első profi szerződését, ami számomra hatalmas előrelépést jelent. Ez egyfajta visszajelzés nekem, egyúttal még inkább arra ösztönöz, hogy ennél is több munkát tegyek bele. Azért fogok dolgozni, hogy idővel beverekedjem magam a csapatba és a későbbiekben alapemberré váljak. Nyugodt szívvel mondhatom, labdarúgóként a PMFC-nél a legjobb helyen vagyok. Kívánom minden fiatalnak, hogy érje el az álmát és a célját itt a klubnál – mondta 17 éves védőnk.

Miklós Péternek ezúton is gratulálunk és további eredményes karriert kívánunk piros-feketében!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram