U19: Pontosztozkodás a Vasassal

1-1-es döntetlennel ért véget az U19-es csapatunk Vasas elleni szerdai bajnoki mérkőzése.

Idei első hazai bajnokiját játszotta U19-es csapatunk, amely az A-csoport 2. fordulójában a Vasas Kubala Akadémia együttesét fogadta szerdán az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban. Jásper Péter tanítványai a hétközi összecsapás első félidejének végén Nagy Barnabás góljával 1-0-s előnyre tettek szert, ám a fordulást követően az angyalföldiek egyenlítettek, így pontosztozkodással ért véget a találkozó. U19-es korosztályunk a hétvégén újabb fővárosi riválissal csap össze, a mieink szombat délben az FTC otthonában lépnek pályára.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

U19-es bajnokság, A-csoport, 2. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 1-1 (1-0)
Edző: Jásper Péter
Pécsi gólszerző: Nagy Barnabás (45.)
PMFC: Varga – Győri, Miklós, Encz, Hodak – Nagy B., Bukovics, Grósz, Nagy D. – Sárközi, Orbán. Cserék: Nagy D. (58.), Eichardt (58.), Kaszás (46.).

– Férfias küzdelem zajlott a pályán, érzelmekkel és tűzzel megspékelve. Jól kezdtük a mérkőzést, több lehetőséget dolgoztunk ki a gólszerzésre, végül ezek közül egyet tudtunk értékesíteni. A második félidőben is jó felfogásban léptünk fel, helyzeteink ellenére kapkodóvá vált a játékunk és egy pontrúgásból egyenlítettek a vendégek. Megítélésem szerint közelebb álltunk ugyan a győzelemhez, de a betegséggel és sérüléssel bajlódó játékosaink hiányában be kellett érnünk az egy ponttal. Bízom benne, hogy hiányzóinkkal mihamarabb kiegészülve egyre jobbak leszünk ebben a roppant nehéz bajnokságban – értékelt Jásper Péter, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram