Itthon nyert az U14 – szombati eredmények

Öt korosztályunk játszott bajnoki mérkőzést szombaton. Az U14-esek öt góllal verték a Gyirmótot, az U16-osok döntetleneztek a Haladással. Az U17-esek 3-0-s vereséget szenvedtek a Honvédtól, az U19-esek nyolcgólos meccsen maradtak alul az FTC vendégeként, de a lány U19-esek is pont nélkül távoztak a Népligetből. Mutatjuk a szombati eredményeket:

U19-es bajnokság, A-csoport, 3. forduló
FTC – PMFC 5-3 (3-1)
Pécsi gólszerző: Nagy Dániel (16.), Encz Marcell (53.), Kovács Péter (88.)
Edző: Jásper Péter
PMFC: Varga – Eichardt, Kaszás, Miklós, Hodak – Nagy B., Bukovics, Grósz, Nagy D. – Sárközi, Orbán. Cserék: Encz (46.), Nagy D. (46.), Kovács (75.)

– Az eredmény mindenképp csalódást keltő, egyéni hibáinkat a jó erőkből álló ellenfél kitudta használni. Mindez meghatározta a mérkőzés kimenetelét, viszont örültem, hogy a fordulást követően sikerült közelebb zárkóznunk. Végig ott volt a levegőben az egyenlítésünk, ehelyett a Fradi további gólokat szerezve otthon tudta tartani a három pontot – értékelt Jásper Péter, edző.

U17-es bajnokság, B-csoport, 3. forduló
PMFC – Budapest Honvéd-MFA 0-3 (0-3)
Edző: Koleszár Viktor
PMFC: Supák – Zsdrájevics, Straub, Nagy, Friedszám – Morvai, Pere – Miklós, Ócsai, Gulyás – Vinkovic. Cserék: Lasanc (61.), Tóth (61.), Kanizsai (68.), Kósa (61.), Bencze (78.)

– Az első harminc percben kimondottan jól játszottunk, sajnos nem tudtuk helyzeteinket értékesíteni, hibáinkat pedig az ellenfél gólokkal bűntette meg. A második félidőben fizikálisan elfogytunk, már csak a szívünk vitt minket előre. Bízom benne, hogy hiányzóink visszatérésével utolérhetjük magunkat erőben is és mindez már eredményekben is megmutatkozik. Külön gratulálnék Supák Máténak, aki a mérkőzés során két tizenegyest hárított – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, B-csoport, 3. forduló
PMFC – Illés Akadémia-Haladás 0-0
Edző: Kósa Sándor
PMFC: Meggyes – Mohácsi, Francizi, Tóth, Kaszás – Jásper, Gondos – Hideg, Lévai, Kapi – Vétek. Cserék: Sárkány (72.), Hosszu (17.), Horváth (75.), Váradi (75.)

– Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre, de ezek kimaradtak, így igazságos eredmény született. Pozitívum, hogy labdabirtoklásban javuló tendenciát mutat a csapat, támadásépítésünkre lehet építeni a jövőben – értékelt Kósa Sándor, edző.

U14-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 15. forduló
PMFC – Gyirmót SE Győr 5-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (11., 53.), Biszta Zsombor (46.), Tímár Dávid (76.), Fehérvári Zsombor (79.)
Edző: Princz Gilbert
PMFC: Kilvinger – Gál-Kézi, Hollósi, Tóth, Csonka – Gyánó, Ungvári, Kulcsár – Biszta, Andruskó, Papp. Cserék: Fazekas (41.), Takaró (41.), Tímár (41.), Zentai (63.), Fehérvári (50.), Kajdon (50.)

– Javult a játékunk a múlt heti mérkőzéshez képest, ami a rúgott gólokba is megmutatkozott. A második félidőben még inkább jobb dolgokat láttam viszont a csapattól. Gratulálok a fiúknak, jövő héten a Vidihez utazunk – értékelt Princz Gilbert, edző.

Leány U19-es bajnokság, 18. forduló
FTC – PMFC 3-0
Edző: Erdős Zoltán
PMFC: Ronta – Lengyel, Kőmíves, Szabó, Vörös – Bircsák, Patai, Nyéki, Mayer, Tamasics – Égi. Cserék: Arató, Ruppert, Kis, Szűcs.

– Végig nagy iramú volt a mérkőzés, a lányok nagyon sokat dolgoztak. Védekezésben és labdabirtoklásban is sokat léptünk előre az előző mérkőzésekhez képest, köszönhetően az U17-ből feljátszó játékosoknak is. Sok sikert kívánunk a Ferencvárosnak a továbbiakban, mi pedig dolgozunk tovább – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram