Tovább menetelnek a fiatalok

Négy korosztályos csapatunk mutathatta meg magát a hétvége során a bajnokságban. Az U17-esek előnyök ellenére alulmaradtak a DVTK-val szemben. Az U14-esek a Kelen ellen folytatták sikerszériájukat, az U13-asok és az U12-esek pedig Pakson arattak szép győzelmet. Mutatjuk az eredményeket:

U17-es bajnokság, B-csoport, 6. forduló
PMFC – DVTK 2-4 (2-1)
Pécsi gólszerző: Vinkovic Toni (11.)
Edző: Koleszár Viktor
PMFC: Supák – Sebestyén, Matija, Tóth K., Nagy O. – Pere, Francizi – Miklós, Tóth M., Gulyás – Toni. Cserék: Friedszám, Gondos, Zsdrályevics, Kósa, Szilágyi.

– Az U16-os csapatból feljátszó fiatalokkal teletűzdelve is nagyon jól mentünk bele a mérkőzésbe, sajnos azonban nem bírtuk erővel és a fordulópontokból rosszul jöttünk ki. Ennek ellenére a fiúk igyekeztek mindent megtenni – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 17. forduló
PMFC – Kelen SC 6-1 (2-1)
Pécsi gólszerző: Biszta Zsombor (9.), Gyánó Marcell (28.), Csonka Zoltán (51.), Takaró Barnabás (63., 68.), Petrov-Trajkov Adrián (75.)
Edző: Princz Gilbert
PMFC: Kilvinger – Fazekas. Hollósi, Takaró, Csonka – Kulcsár, Tímár, Ungvári – Fehérvári, Gyánó, Biszta. Cserék: Tóth, Szinger, Zentai, Andruskó, Papp, Gál-Kézi, Petrov-Trajkov.

– Fontos győzelmet arattunk a fizikálisan jó erőket képviselő Kelen SC csapata ellen. A mérkőzés egészében dominálni tudtunk, ami rendkívül pozitív. Gratulálok a gyerekeknek a játékhoz és az eredményhez! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 18. forduló
Paksi FC – PMFC 1-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Olivér (57.), Convento Christopher (60.)
Edző: Szabó Dávid
PMFC: Fodor – Kitanics, Szabó D., Szabó Z. – Szabó O., Kocsis – Nóránt, Kincses, Kajdon. Cserék: Horváth, Rittinger, Kincses, Convento, Koleszár, Szabó K., Harcos

– A nagyon rossz talajú pályán sok technikai hibával játszottunk. Pontatlanok voltak az utolsó passzok, így nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. Ám az akarattal nem volt gond, ennek köszönhetően megtudtuk fordítani az eredményt és egyúttal megnyertük a meccset – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 18. forduló
Paksi FC – PMFC 2-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Dózsa Noel (12.), Udvarácz András (57.), Dobó Bence (74.)
Edző: Koller Krisztián
PMFC: Vincellér – Kovács R., Dobó, Győri – Bohner, Udvarácz – Dózsa, Lauer, Juhász. Cserék: Csőke, Wéber

– Egy párperces kihagyást leszámítva végig jól játszottunk egy jó csapat ellen. Kombinatív játék tekintetében kimondottan jó dolgokat kaptam vissza a srácoktól. Jár nekik a hatalmas gratuláció! – értékelt Koller Krisztián, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram