Hétvégi utánpótlás eredmények

Az U16 küzdelme ellenére pont nélkül maradt Újpesten, az U15 döntetlent játszott a Diósgyőrrel, az U14 Zalaegerszegen maradt alul, az U13 és az U12 hazai közönség előtt győzte le a Budaörsöt. Leány korosztályaink közül egyedül az U15 zárt sikeres hétvégét. Mutatjuk az eredményeket:

U16-os bajnokság, B-csoport, 8. forduló
UTE – PMFC 2-0 (1-0)
Edző: Kósa Sándor
PMFC: Supák – Mohácsi, Francizi, Tóth, Kaszás – Gondos, Jásper – Hideg, Lévai, Turi – Jarmeczky. Cserék: Lasanc, Vétek, Fülöp, Kósa, Kapi

– A kilencvenedik percig nyílt, intenzív mérkőzést játszottunk. Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre, ebből az Újpest egyet kihasznált, majd a 93. percben, amikor már mindent egy lapra feltéve támadtunk, egy tizenegyesből növelte előnyét. A csapat második félidőben mutatott győzelemre törő mentalitása pozitív volt, sajnos nem sikerült az adódó lehetőségeinket gólra, gólokra váltani – értékelt Kósa Sándor, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 16. forduló
PMFC – DVTK 2-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Sárkány Sándor (15.), Váradi Márton (46.)
Edző: Sasa Dragicevic
PMFC: Wágner – Somlai, Horváth, Keszler, Nimmerfroh – Jung, Vida – Sárkány, Neidhardt, Liber – Váradi. Cserék: Móritz, Dankó, Gojkovics, Vida

– Jól kezdtünk a mérkőzést, hamar előnybe kerültünk. A kapott gól után valamelyest nem találtuk önmagukat, viszont nem adtunk fel. A második félidőben jól jöttünk ki pályára, bíztunk magukba és keményen dolgoztunk, hagy megfordítsuk a meccset. A győzelmet ugyan nem sikerült megszerezni, de döntetlen mindenképp pozitív. Továbbra is lepésről lepésig dolgozunk. Gratulálok a csapatomnak a pályán tett erőfeszítéshez és a pozitív hozzáálláshoz! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U14-es bajnokság, Dél-Nyugat, 20. forduló
ZTE FC – PMFC 3-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (80.)
Edző: Princz Gilbert
PMFC: Kilvinger – Fazekas, Tóth M., Takaró, Csonka – Tímár, Ungvári – Biszta, Fehérvári, Papp – Gyánó. Cserék: Petrov-Trajkov, Tóth K., Szinger, Kulcsár, Gál-Kézi

– A fizikális különbségek felőrölték a gyerekeket, helyenként jó játékot produkálva alul maradtunk a jó erőket képviselő ZTE-vel szemben. Összességében a vereség ellenére gratulálok a gyerekeknek, büszke vagyok a csapatomra! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 21. forduló
PMFC – Budaörs 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Harcos Bence (17.)
Edző: Szabó Dávid
PMFC: Rittinger – Kitanics, Szabó Z., Hollósi – Kocsis, Szabó O. – Convento, Kincses, Harcos. Cserék: Horváth, Fodor, Kincses, Szabó D., Boday, Nóránt, Koleszár, Hergenrőder, Szabó K., Schnell

– Egy jó iramú mérkőzést tudtunk a saját javunkra fordítani. Sokat dolgoztak a gyerekek a sikerért. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de a kapu előtt rendre rossz döntést hoztunk. Nagyon sok jó teljesítményt láttam ma a pályán. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 21. forduló
PMFC – Budaörs 4-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (5., 72.), Molnár Dániel (62.), Bohner Dávid (66.)
Edző: Koller Krisztián
PMFC: Kovács T. – Molnár, Győri, Kovács R. – Wéber, Bohner – Hegedűs, Juhász, Dózsa. Cserék: Marosvölgyi, Dobó, Udvarácz, Csőke

– Az első húsz percet leszámítva kiválóan játszottunk, sokszor látványos, gyors kombinatív játékkal alakítottunk ki helyzeteket. A helyzetkihasználással akadtak némi problémánk, de így is sikerült szép gólokat lőttünk. Jár a gratuláció a srácoknak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

Leány U19-es bajnokság, 21. forduló
PMFC – ETO FC 1-5 (0-0)
Pécsi gólszerző: Mayer
Edző: Erdős Zoltán
PMFC: Ronta – Kis, Lengyel, Szabó, Kauder – Ruppert, Mayer, Patai, Nyéki, Arató – Nagy. Csere: Stang.

– Minden részsikernek örülnünk kell. Ezen a mérkőzésen lőttünk egy szép gólt, több remekül kialakított lehetőségünk is volt, amikből az utolsó passzok miatt nem lettek gólok. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 21. forduló
ETO FC – PMFC 4-3 (1-1)
Pécsi gólszerző: Máté Nóra (25.), Égi Barbara (71.), Forró Fruzsina (80.)
Edző: Bolboaca Augustin
PMFC: Szücs – Orsós, Bolboaca, Gyánó, Krisztián – Máté, Tamasics, Égi, Bódis, Kőmíves – Turi. Cserék: Forró, Kiss

– Nagyon jó kezdés után érthetetlen nagy hibák köszönhetően kikaptunk egy nagyon durva és agresszív csapat ellen – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 21. forduló
ETO FC – PMFC 0-4 (0-1)
Pécsi gólszerző: Onódi Vivien (4.), Lövei Kitti (46., 53., 61.)
Edző: Sergiu Bolboaca
PMFC: Hollósi – Marton, Kiss, Szabó, Horváth – Pintér, Fuchs, Onódi – Légrádi, Lövei, Sörös. Cserék: Balogh, Kovács, Péter, Dóra, Varró

– Nagyon gyenge teljesítménnyel nyertünk Győrben – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Korábban játszották:

U17-es bajnokság, B-csoport, 1. forduló
PMFC – Újpest FC 2-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Morvai Áron (81.), Ócsai Mátyás (89.)
Edző: Koleszár Viktor
PMFC: Meggyes – Friedszám, Francizi, Matija, Sebestyén – Ócsai, Morvai – Miklós, Jásper, Gulyás – Toni. Cserék: Kovács, Turi, Mohácsi, Bencze, Pere.

– A mérkőzés nagy részében kimondottan jól játszottunk és ezúttal a fordulópontokból is jól jöttünk ki. A játék képe alapján megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram