Ellenfél-lesen: Gyirmót FC Győr

NB II-es labdarúgócsapatunk szerdai bajnokiján Szabó Máté találatával egy hosszú gólcsendes időszaknak vetett véget, s együttesünk a hétközi hazai pontszerzésnek is köszönhetően remélhetőleg ismét visszatér az eredményesség útjára. A következő erőpróbára április 30-án, vasárnap 17:00 órától a Gyirmót FC Győr otthonában kerül sor a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában.

A Csertői Aurél vezette kék-sárgák az eddigi a 34 játéknapot követően 16 győzelemmel, 8 döntetlennel és 10 vereséggel, 57-41-es gólkülönbséggel és a megszerzett 56 ponttal a dobogósok mögött a 4. helyen állnak, míg mi 12 siker, 14 pontosztozkodás mellett 8 alkalommal maradtunk alul, 33 rúgott és 30 kapott gól ellenében 50 pontot gyűjtve a 8. helyről várjuk az összecsapást.

Az egymás elleni összevetést tekintve kiegyenlített a mérleg, 4 pécsi siker és 3 döntetlen mellett 4 esetben vasárnapi vendéglátóink örülhettek, miközben mindkét gárda egyaránt 17-17 gólt jegyzett a korábbi találkozók során. A képen ugyanakkor árnyalja, hogy a PMFC még sosem nyert Gyirmóton, három 2-1-es és egy 2-0-s vereség után legutóbb 3-3-as döntetlen született az Alcufer Stadionban.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram