PMSC 50 – Ünnepeljünk együtt a legendákkal!

PROGRAM – Közeleg a PMSC várva várt születésnapi futballfesztiválja, május 13-án a korábbi pécsi és ferencvárosi legendák is pályára lépnek.

Idén jubilál a PMSC, klubunk jogelődjének 50. születésnapját május 13-án ünnepelhetjük a PMFC Stadionban. Az egész délutános nagyszabású programot 14:00 órától a PMFC kiskorosztályos csapatainak bemutatómeccse nyitja, 15:00 órától érkezik a Magyar Művész Válogatott és a Magyar Országgyűlés Válogatott, a szombati esemény középpontjában pedig a 16:30-kor kezdődő Pécs-Fradi öregfiúk gálamérkőzés szerepel. Kapunyitás 13:00 órától, a belépés mindenki számára ingyenes!

Ezzel azonban nem ér véget az jubileumi ünnepség, a délutáni focis programok után a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban folytatódik a buli, ahol 20:00 órától egy elég komoly retro fesztivál keretében fellép az Irigy Hónaljmirigy, a Groovehouse, Josh és Betti, valamint DR BRS is. A sportcsarnokos bulira a jegyek online elővételben a madeinpecs.hu oldalon is megvásárolhatók. Érdemes mielőbb lecsapni a belépőkre, hiszen rohamtempóban fogynak a jegyek a PMFC 50 éves jubileumi RETRO PARTY-ra!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram