Utánpótlás sikerek a PMFC Stadionban

Immár hagyomány, hogy a PMFC nagypályás korosztályai utolsó hazai bajnoki mérkőzésüket a Stadion utcában játsszák. Így volt ez múlt hétvégén az U19 és az U16 esetében, amelyekre rendkívül motiválóan hatott a helyszín, hiszen Jásper Péter tanítványai magabiztos sikert arattak a Győr elleni szezonzárón, míg Kósa Sándor együttese a Nyíregyházát verte meg itthon az idény utolsó találkozóján. Mutatjuk a részleteket és a meccsek jegyzőkönyvét:

U19-es bajnokság, A-csoport, 14. forduló
PMFC – ETO FC Győr 5-1 (2-0)
Pécsi gólszerzők: Nagy Dávid (12., 80.), Sárközi Krisztofer (39.), Nagy Dániel (72.), Orbán Kolos (77.)
PMFC: Varga – Győri, Miklós, Encz, Schuszter – Bukovics, Grósz – Nagy Dávid, Sárközi, Nagy Dániel – Orbán. Cserék: Vajda, Morvai, Nagy B., Kovács, Hodak.

– Nagyon boldogok vagyunk, hisz szép győzelmet arattunk, amivel végül is az ország legjobb 6 csapata között végeztünk a bajnokságban. Mégis a legfontosabb, hogy többen szép jövő előtt állnak, amit ezen a meccsen is bizonyítottak – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, B-csoport, 14. forduló
PMFC – Nyíregyháza Spartacus FC 3-0 (1-0)
Pécsi gólszerzők: Tóth Kristóf (33.), Kósa Áron (58.), Pataki Balázs (70. – öngól)
PMFC: Meggyes – Mohácsi, Horváth, Tóth, Lasanc – Kósa, Gondos – Jarmeczky, Jásper, Kapi – Turi. Cserék: Gojkovics, Vétek, Fülöp, Váradi, Hideg.

– Örültem, hogy magabiztos győzelemmel tudtuk lezárni a szezont. Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor kimondottan jó képet mutatott a csapat védekezésben és támadásban is. Bízom benne, hogy az utóbbi mérkőzéseken mutatott felfelé ívelő játék a gyerekek fejlődését bizonyítja – értékelt Kósa Sándor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram