BL-t megjárt erőnléti edzővel erősítettünk

Tasnády János személyében fiatal, ugyanakkor tapasztalt szakemberrel bővült a PMFC Női Akadémia edzői gárdája.

Amint arról már beszámoltunk, javában zajlik női szakosztályunk csapatainak nyári felkészülése. Akadémiánk növendékeinek további fejlődése érdekében egy új stábtaggal is kiegészültünk, a lányoknál a továbbiakban Tasnády János látja el az erőnléti feladatokat. A 23 éves kolozsvári szakember fiatal kora ellenére már komoly sikereket ért el a női labdarúgásban.

Tasnády János többek között korábban dolgozott a román női utánpótlás válogatottnál, klubszinten pedig a 12-szeres bajnok FC Olimpia Universitatea Cluj lány csapatánál is tevékenykedett, amellyel két bajnoki címet és egy román kupát nyert, illetve erőnléti edzőként kétszer szerepelt velük a női Bajnokok Ligájában. Célja, hogy munkájával a legjobbat hozza ki a pécsi játékosokból.

– Nagyon megörültem, amikor megkerestek a PMFC-től – árulta el Tasnády János. – Azért jöttem Pécsre, mert megtetszett a felvázolt jövőkép, ami egyúttal újabb szakmai kihívást jelent számomra, illetve egy nagyon jó lehetőség arra, hogy fejlődni tudjak a PMFC Női Akadémia keretén belül. Mindennapi munkám során azon leszek, hogy a legjobb teljesítményt hozzam ki a lányokból.

Tasnády Jánosnak eredményes munkát kívánunk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram