A hagyomány nem vész el

Egykori játékosai gyűltek össze Garami József 84. születésnapja alkalmából a róla elnevezett TOCA Football Centerben.

Augusztus 9-e piros betűs ünnep Pécsett, ezen a napon, egészen pontosan 1939-ben született klubunk legsikeresebb vezetőedzője, Garami József, aki a 80-as és 90-es években az NB I-ben ezüstéremig, a kupában első helyig vezette a piros-feketéket, közben pedig a nemzetközi porondon a Feyenoord, a Manchester United, valamint a Stuttgart együttesével is megmérkőztek.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Garami József pécsi regnálását követően az Újpest, az MTK, a Győr és az FTC trénereként is szép eredményeket ért el, valamint a magyar-válogatott szövetségi kapitányaként irányította a nemzeti tizenegyet. Páratlan edzői és szakmai igazgatói karrierét 2019-ben fejezte be, ezt követően hosszú kitérő után pedig visszaköltözött Pécsre.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Az idén 84. életévét betöltő legendás mesteredzőnk születésnapi köszöntését a hagyományok szerint minden évben a róla elnevezett TOCA Football Centerben tartják, ahová a sportlétesítmény tulajdonosa, Boday Ferenc szívélyes invitálására ezúttal is ellátogattak az egykori kiváló tanítványok, akik Józsi bácsi irányításával oly sok dicsőséget szereztek a pécsi labdarúgásnak.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A teljesség igénye nélkül jelen volt Bodnár László, Bogyay Zoltán, Márton Gábor, Braun Károly, Turi Zsolt, Nagy Imre, Lőrinc Sándor, Megyeri Károly, Kónya Mihály, Toma Árpád, Lutz Jakab, Rónai István, Máté János. Rajtuk kívül most is elfogadta a meghívást klubunktól Győri János és Kulcsár Árpád, valamint a PMFC csapatának teljes szakmai stábja is képviseltette magát a jó hangulatú vacsoraesten.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A ropogós malacsült elfogyasztása közben és az egykori sztorik felelevenítése mellett természetesen a különleges, PMSC-s csapatképpel ellátott torta sem maradt el, egyedül csak az ünnepelt hiányzott, Garami József sajnos egészségügyi okok miatt nem tudott személyesen részt venni az összejövetelen, ám ezt áthidalva a születésnapost videó híváson keresztül így is felköszöntötték a jelenlévők.

Józsi bácsinak ezúton is jó egészséget kívánunk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram