Válogatott meghívók érkeztek

Bukovics András az U19-es nemzeti csapattal készülhet. U17-ben egy, U15-ben pedig négy tehetségünkre számít a válogatott szövetségi edzője.

Az idei nyár folyamán szép számban érkeznek a PMFC fiú és lány labdarúgói számára a korosztályos válogatott meghívók. Női akadémistáink közül legutóbb Bolboaca Karina szerepelt a román U19-es csapatban, míg srácok közül Váradi Márton az U16-osokkal készült.

A napokban újabb behívók érkeztek. Az U15-ös válogatott következő edzőtáborára augusztus 22-24. között kerül sor Telkiben. A mieink közül Kilvinger Levente, Tóth Miklós, Tímár Dávid és Gyánó Marcell kapott meghívást.

Az U19-es nemzeti csapat augusztus 20-23. között készülhet Telkiben, eközben Románia ellen egy nemzetközi mérkőzést is játszanak, amely során Bukovics András, NB II-es gárdánk fiatalja is magára öltheti a piros-fehér-zöld szerelést.

Ezzel azonban még nem ért véget a sor, hiszen a PMFC Női Akadémia 14 esztendős tehetséges játékosa, Turi Bori pedig a magyar női U17-es válogatott összetartásán vehet részt, amelyre augusztus 21-23. között kerül sor Telkiben.

Gratulálunk, jó munkát!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram