Vasárnap délután a Szőnyi úton

Heti program – NB II-es csapatunk a BVSC-hez látogat, Csepelen kezdenek a hölgyek, itthon játszik fiú utánpótlásunk.

Pécsi meccsekből ezen a héten sem lesz hiány, a programot leány U19-es csapatunk indítja, amely szerdán 14:00 órától Szombathelyen lép pályára a 3. fordulóban. Pénteken, szeptember 1-jén – az iskolakezdés napján – női akadémiánk U17-es és U15-ös korosztálya azonos időben mérkőzik meg az Illés Akadémia-Haladással, mindkét találkozó 14:00-kor kezdődik az Id. Dárdai Pál Edzőközpontban.

Szombaton négy nagypályás fiú korosztályunk számára is megkezdődik a bajnoki szezon. Délelőtt 10:00-tól az U13-asok és az U12-esek a Paksot fogadják, az U19-esek 12:00-tól a Szombathellyel játszanak, míg őket követik 14:00-tól az U15-ösök Gödöllő elleni összecsapása. Az U17-esek és az U16-osok pedig majd csak egy hét múlva vívják első bajnokijukat a Haladás, illetve a KTE ellen.

Szintén nekivág a bajnokságnak a PMFC női NB II-es labdarúgócsapata, amely a Nyugati-csoport nyitányán a Csepel TC vendége lesz. Bolboaca Augustin legénysége az előző hétvégén már megmérkőzött a csepeliekkel a Simple Női Kupa 3. körében, akik ellen a szombaton 15:30-tól kezdődő bajnoki találkozón akár revánsot is vehetnek a 11-esekkel elveszett kupabúcsúért.

A hét utolsó napja is eseménydúsnak ígérkezik, 11:00-kor indul ugyanis a 10 csapatot felvonultató, U9-es korosztály számára kiírt Id. Dárdai Pál Kupa, közben pedig 12:00-tól az U14-esek a Mosonmagyaróvárral találkoznak itthon. Zárásként Weitner Ádám vezette NB II-es gárdánk a másodosztály 7. fordulójában a Szőnyi úton játszik az újonc BVSC-Zugló vendégeként 16:00 órától.

*Az esetleges programváltozás jogát fenntartjuk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram