Hétvégén újra hazai közönség előtt

Heti program – Vasárnap délután a Csákvár ellen itthon folytatjuk a bajnokságot.

Csakúgy, mint múlt szombaton az Újpest elleni kupameccsen, szeptember 24-én is a Stadion utcában szurkolhatunk a PMFC-nek, hiszen Weitner Ádám vezette NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap 17:00 órától hazai pályán fogadja az Aqvital FC Csákvár együttesét a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában.

A kupától szintén búcsúzni kényszerülő Fejér vármegyeiek legutóbbi két bajnoki találkozójukat egyaránt sikerrel vették, előbb Szegeden nyertek 2-0-ra, majd pedig saját közönségük előtt a Mosonmagyaróvár ellen értek el 2-0-s sikert, megerősítve ezzel a tabellán jelenleg elfoglalt 11. helyezésüket.

Az előttünk álló hétvégén nemcsak a felnőtt labdarúgóknak, hanem a piros-fekete utánpótlás csapatoknak is szoríthatunk, amelyek közül az U19 Nyíregyházán, az U14 pedig Újpesten vendégszerepel, ellenben szombaton itthon játszik az U17 az Ikarusz, az U16 az Óbuda, az U15 a Kelen, míg vasárnap az U13 és az U12 a Felcsút ellen.

A legutóbb szabadnapos női NB II-es gárdánk szintén vasárnap lép ismét pályára, Bolboaca Augustin tanítványai a Nyugati-csoport 4. körében az eddig nyeretlen Kelen SC-t fogadják 16:00 órától. Leány korosztályaink számára a DVTK elleni erőpróba következik, az U19 Miskolcon, az U17 és U15 itthon játszik.

*A programváltozás jogát fenntartjuk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram