[bdp_ticker ticker_title="Eredmény" category="eredmeny"]

Ellenfél-lesen: HR-Rent Kozármisleny

Szerdán 18:00 órakor Kozármislenyben lépünk pályára.

A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában a PMFC a HR-Rent Kozármisleny otthonában vendégeskedik szerdán 18:00 órától. Hétközi vendéglátóinkkal sok izgalmas, rendre kiélezett mérkőzést játszottunk már a múltban, az NB III-ban hatszor, az NB II-ben pedig tíz alkalommal találkoztunk. Az összesített mérleg két kék-fehér győzelem, négy döntetlen és tíz pécsi siker. A gólkülönbség hét-huszonöt a javunkra.

Az Aczél Zoltán vezette Kozármisleny az előző idény végén nagyot küzdve osztályozó révén őrizte meg másodosztályú tagságát. Keretüket megerősítve új lendülettel vágtak neki az idei szezonnak, a nyitányon ugyan 2-1-re kikaptak a Tiszakécskétől, ám ezt követően több bravúros sikert is elértek. A feljutást megcélzó Honvédot például idegenben 2-1-re, míg a Haladást otthon 2-0-ra múlták fölül.

A mislenyiek az éllovas Győrt idegenben 2-1-re szorongatták meg, majd a Soroksárt és a feljutó helyen álló Budafokot is egyaránt 2-1-re verték meg, a Szegeddel 1-1-re végeztek, illetve a legutóbbi játéknap során az utolsó percekben kapott góllal zártak 1-1-es döntetlenre Mosonmagyaróváron. Ezzel az eredménysorral a HR-Rent Kozármisleny együttese a tabella 5. helyén áll, egy ponttal megelőzve a PMFC-t.

Ellenfelünknél több ismerőst is felfedezhetünk, hiszen korábban játszott a PMFC színeiben Beke Péter, Gajág Gergő, Schuszter Ronald, Turi Tamás, Hegedűs Márk, Nagy Erik, Sági Milán, Rácz Balázs, Major Sámuel, Ipacs Péter, Füredi Szabolcs és Horváth Dániel is, míg a szakmai stábból megfordult Pécsett Aczél Zoltán, Wittrédi Dávid, Loch Krisztián, valamint Volcsányi Csaba és Végi Jenő is.

Hasonló párhuzamként említhetjük csapatunk jelenlegi asszisztens edzőjét, Németh Zsoltot, aki hat évekig vezetőedzőként dolgozott Kozármislenyben, s egy örökké emlékezetes kupamenetelés mellett számtalan bajnoki győzelemmel írta be magát végleg a kék-fehérek történelmébe. Rajta kívül rövidebb ideig játszott Kozármislenyben Varasdi Dániel és Vas Bence, de annál többet Helesfay Donát.

A szeptember 27-én, szerdán 18:00 órakor kezdődő HR-Rent Kozármisleny – PMFC mérkőzésre kizárólag a helyszínen lehet jegyet vásárolni 17:00 órától. A vendégszektor összesen 210 fő befogadására alkalmas, ennél több belépőt nem értékesít a rendező klub. A találkozót a megszokottak szerint ezúttal is élő stream formájában közvetítjük a PMFC TV YouTube-csatornán!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram