Magabiztos siker az idegenbeli rangadón

Női labdarúgócsapatunk Vasas elleni győzelme alkalmával Máté gólja mellett Égi háromszor is betalált.

A PMFC női NB II-es labdarúgócsapata a tabellán közvetlenül előtte álló Vasas Kubala Akadémia együtteséhez látogatott a Nyugati-csoport 5. fordulójában. Nagyszerűen indítottuk az angyalföldiek elleni idegenbeli rangadót, a 11. percben Bódis indult meg a középpálya közepéről és két embert kicselezve centerezett a kapu elé, ahova Égi érkezett és megszerezte a vezető találatunkat, majd a 32. percben nagyon hasonló szituációban, ugyanebben a szereposztásban Bódis passzolt középre és támadónk ismét gólra váltotta helyzetét.

A térfélcsere után az 54. minutumban Gyánó szögletét követően Égi csúsztatott a rövid kapufánál, amire Máté érkezett és fejjel növelte tovább előnyünket. A 77. percben Krisztián kapott egy hosszú labdát a bal szélen, befelé cselezve lövésre szánta el magát, a hazaiak kapusa csak kiütni tudta a labdát, melyre Égi érkezett és állította be a végeredményt. Bolboaca Augustin vezette női NB II-es együttesünk vendégként aratott magabiztos 4-0-s győzelmével nemcsak megelőzte riválisát, hanem egyúttal fel is lépett a dobogó második fokára.

Csapatunk legközelebb október 14-én, szombaton 13:00 órától itthon fogadja a ZTE FC-t a PMFC Stadionban.

Női NB II, Nyugati-csoport, 5. forduló
Vasas Kubala Akadémia – PMFC 0-4 (0-2)
Gól: Égi (11., 32., 77.), Máté (52.)

PMFC: Szücs – Mayer (Krisztián, 46.), Bocz, Bolboaca, Rituper (68.) – Máté, Spiel, Bódis (Patai, 68.) – Gyánó, Égi, Hajnal (Nyéki, 59.). Vezetőedző: Bolboaca Augustin.

– Magabiztos győzelmet aratunk egy jó csapat ellen. A héten végzett szenzációs edzésmunkának köszönhetően nem izgultunk. Védekezésben és támadásban is végig magas szinten fociztunk. Óriási gratuláció mindenkinek, készülünk a Zalaegerszeg elleni hazai rangadóra – értékelt Bolboaca Augustin, vezetőedző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram