Győzelemmel tértek haza a Fraditól

Az U19-es lányok után az U17-esek és az U15-ösök is a Ferencvárossal találkoztak az 7. fordulóban – a legkisebbek bravúrt értek el a Fradi ellen.

Leány U19-es bajnokság, 7. forduló
PMFC – FTC-Telekom 0-6 (0-3)
PMFC: Ronta – Krisztián, Tamasics, Turi, Patai – Kövesdi, Bolboaca, Kőmives, Ruppert – Égi, Máté. Cserék: Forró, Arató, Stang, Kauder.

– Próbáltunk a védekezésre koncentrálni, végig nagy nyomás alatt játszottunk. Sok egyéni hibát vétettünk, ezt az ellenfelünk azonnal kihasználta. Ilyen arányban is megérdemelt volt a Fradi sikere. Tovább edzünk, a hibáinkból pedig tanulnunk kell. Hajrá, Pécs! – értékelt Szíjas Zsolt, edző.

Leány U17-es bajnokság, 7. forduló
FTC-Telekom – PMFC 9-0 (5-0)
PMFC: Balogh – Kis, Dóka, Szolga, Báder – Orsós, Papp, Lövei, Kőmíves, Légrádi – Turi. Cserék: Dóra, Marton, Kiss
– Ilyen mérkőzés után csak szégyellni tudjuk magunkat. Értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 7. forduló
FTC-Telekom – PMFC 2-3 (1-0)
Pécsi gólszerző: Hajdu Bíborka (55.), Sörös Olívia (58.), Tóth Zolna (70.)
PMFC: Hollósi – Varró, Kiss, Szabó R., Horváth – Hajdu,Szabó L. – Troll, Tóth, Sörös. Cserék: Anderle, Fuchs, Péter.

– Igazi rangadó elé néztünk, a két csapat nagyon jó kapcsolatot ápol, így minden adott volt egy jó mérkőzéshez, ami meg is történt. A rendkívül tehetséges játékosokból álló FTC 2-0 ra is vezetett ellenünk, de végig azt láttam a lányokon, hogy ők most ezt a meccset nagyok megszeretnék nyerni, így óriási munkával és akarattal, csúszva-mászva, óriási gólokat szerezve megtudtuk fordítani a mérkőzést. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, mert hétről hétre nagy elánnal dolgoznak, ezen a héten pedig ezt maguktól megduplázták, hogy sikeresek legyenek. A fejlődés szempontjából mindkét csapatnak nagyon hasznos meccs volt, gratulálunk a Fradinak is. Tavasszal várjuk őket sok szeretettel és köszönjük a vendéglátást! – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram