A stadionban játszanak a lányok

Az október 14-én, 13:00 órakor kezdődő PMFC – ZTE FC bajnoki mérkőzés megtekintése díjtalan.

Hazai pályán folytathatja eredményes szereplését női NB II-es csapatunk. A tabella 2. helyén álló pécsiek a Nyugati-csoport 6. fordulójában a 4. helyen tanyázó ZTE FC-t fogadják szombaton 13:00 órától PMFC Stadionban. A zalaegerszegiek mérlege jelenleg 1 vereség és 3 győzelem. Beszédesebb számadat viszont, hogy a gólkülönbségük 29-5, ami mindenképpen figyelemreméltó Bocz Virágék számára.

– Az elmúlt hónapok alatt összetartó csapattá kovácsolódtunk össze, erőnlétben is magas szintre kerültünk, ami már egyre jobban kirajzolódik a mérkőzéseinken is. Természetesen ezt a hétvégét is győzelemmel szeretnénk zárni. Reményeim szerint szombaton mind egyénileg, mind pedig csapatszinten ki tudjuk hozni magunkból a maximumot! – fogalmazott Bocz Virág, női gárdánk csapatkapitánya.

A meccsre kilátogatók ezúttal is a Stadion utca felőli déli álló lelátót vehetik birtokba, amelyet a 2-es kapun keresztül tudnak megközelíteni. A helyszínen büfé is üzemel, ahol kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. Fontos továbbá, hogy a PMFC – ZTE FC női másodosztályú bajnoki találkozó mindenki számára díjtalanul tekinthető meg. Szurkoljunk ismét minél többen a pécsi lányok sikeréért!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram