Több korosztálynál is kiszakadt a gólzsák

Az előző hétvégén nyolc korosztályos csapatunk volt érdekelt az utánpótlás bajnokságban. Az U16 és az U14 gólzáporos győzelmet aratott a Gyirmót ellen, az U13 és az U12 pedig Pakson diadalmaskodott, ellenben az U15 hazai pályán kapott ki a tolnai zöld-fehérektől. A lányok közül az U19 és az U17 pont nélkül maradt a Felcsúttal szemben, míg az U15 vendégként aratott magabiztos sikert. Eredmények:

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 7. forduló
Gyirmót SE Győr – PMFC 1-8 (0-4)
Pécsi gólszerző: Váradi Márton (6.), Neidhardt Dávid (9.), Liber Zalán (22., 36., 50., 54., 56.), Végi Roland (72.)
PMFC: Rubint – Somlai, Dankó, Horváth, Gojkovics – Konkoly – Vajda, Vida, Neidhardt, Liber – Váradi. Cserék: Wágner, Gunya, Végi.

– A játék minden elemében jobbak voltunk, remek akciókat alakítottunk ki, amelyekből gyönyörű gólokat szereztünk. Gratulálok a fiúknak! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 8. forduló
PMFC – Paksi FC 0-1 (0-1)
PMFC: Kilvinger – Szinger, Farkas, Takaró, Csonka – Tóth M. – Fehérvári, Ungvári, Tímár, Papp – Gyánó. Cserék: Tóth K., Gál-Kézi, Kulcsár, Biszta, Redzic.

– Tudásunk alatt teljesítettük a mérkőzésen, amit ki is használt a Paks csapata. Gratulálok nekik az eredményhez! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U14-es bajnokság, Nyugat, 8. forduló
PMFC – Gyirmót SE Győr 13-0 (7-0)
Pécsi gólszerző: Kocsis Dávid (4., 14., 22., 32.), Convento Christopher (16.), Andruskó Adrián (20., 24.), Szabó Olivér (45.), Kucsera Gergő (49.), Boday Bence (54.), Kajdon Marcell (59.), Harcos Bence (65.), Hollósi Olivér (75.)
PMFC: Fodor – Kitanics, Szabó, Hollósi, Kincses – Kocsis, Kajdon – Convento, Kucsera, Andruskó – Nimmerfroh. Cserék: Varga, Boday, Harcos, Schnell, Rittinger.

– Nagyon elszántan mentek bele a srácok a mérkőzésbe, és ez meg is mutatkozott játékunkon, eredményességünkön. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, mert egy pillanatra sem álltunk meg, végig űztük, hajtottuk ellenfelünket. Egyre több tudatosságot lehet felfedezni játékunkban. Nagy gratuláció a fiúknak! – értékelt Kósa Sándor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 8. forduló
Paksi FC – PMFC 1-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Dózsa Noel (3. 58.), Kincses Dorián (23.)
PMFC: Kovács T. – Kincses, Győri – Bohner, Dobó, Udvarácz – Juhász, Lauer, Dózsa. Cserék: Vincellér, Kovács R., Marosvölgyi, Wéber.

– Végig uraltuk a mérkőzést, szép gólokat szereztünk, ha a kapu előtt jobb döntéseket hozunk, akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Gratulálok a mérkőzéshez a srácoknak. Örülök, hogy folytattuk jó sorozatunkat! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 8. forduló
Paksi FC – PMFC 1-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Bélavári Zoltán (14.), Hajdú Attila (16.), Bátori Barnabás (18.)
PMFC: Lauer – Molnár, Gulyás – Ács, Csiba, Bátori – Anka, Hajdú, Lehman. Cserék: Varga, Asztalos, Bélavári, Gyöngyös, Vékony, Papp.

– Nagyon összeszedettek és motiváltak voltak a srácok. A helyzetkihasználáson javítani kell, hogy még eredményesebbek legyünk. Ami a legfontosabb, hogy a játékosok láthatóan élvezték a focit! – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Leány U19-es bajnokság, 8. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 1-4 (1-1)
Pécsi gólszerző: Patai (30.)
PMFC: Ronta – Forró, Bolboaca, Gyánó, Kauder, Krisztián, Kövesdi, Tamasics, Kapéter, Patai, Égi. Cserék: Szúcs, Arató, Stang, Ruppert.

– Az első félidőben abszolút partnerek voltunk, a gól mellett meglepő, hogy voltak még további lehetőségek, ám ahogy ment az idő és elfáradtunk, úgy jött fel az ellenfél, amely megérdemelték nyert – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U17-es bajnokság, 8. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 9-0 (5-0)
PMFC: Balogh – Orsós, Szolga, Kőmíves, Dóka – Kis, Lövei, Papp, Máté, Légrádi – Turi. Cserék: Kiss, Dóra.

– Ameddig ennyi ki nem kényszerített hibával játszunk, addig nem lehet esélyünk a Puskáshoz hasonló képességű csapatok ellen – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 8. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 0-5 (0-4)
Pécsi gólszerző: Hajdú Bíborka (16.), Szabó Kata (22. – öngól), Anderle Mirella (40., 41.), Tóth Zolna (80.)
PMFC: Fuchs – Varró, Kiss, Szabó R., Horváth – Hajdu, Anderle, Szabó L. – Troll, Tóth, Sörös. Cserék: Szögi, Péter

– Egy jó erőkből álló Puskás ellen mérköztünk meg, az előjelek nem voltak biztatóak, sok beteg, illetve a kapuba mezőnyjátékos állt, Fuchs Ráchel, akinek itt is szeretném megköszönni az egész csapat nevében, hogy vállalta ezt a feladatot, ráadásul döntő szituációkba voltak is bravúrjai. Szép gólokat szereztünk, nagyon magasan, agresszívan támadtunk le, amelyekből rengeteg labdát szereztünk, illetve gólokat is. Nagy munkát fektettek a lányok a meccsbe, volt sok kiemelkedő egyéni teljesítmény is. A játék most nem volt a legjobb, de dolgozunk rajta minden héten, hogy minél jobb legyen – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram