Budafok itt, Pápa ott

Heti program – Férfi NB II-es együttesünkre utolsó hazai bajnoki meccse vár, míg a lányok idegenben játszanak rangadót.

Amint arról honlapunkon is beszámoltunk, a magyar A-válogatott Montenegró elleni sikerének köszönhetően veretlenül az élen zárta csoportját és egyenes ágon jutott ki a 2024-es németországi Európa-bajnokságra. Mindez egyúttal azt is jelenti, hogy a rövid szünetet követően folytatódik a hazai élvonalbeli és másodosztályú pontvadászat. Férfi NB II-es labdarúgócsapatunk idei utolsó bajnoki meccsére készül, a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában vasárnap 13:00-kor a Budafoki MTE gárdáját fogadjuk.

Talán még ennél is fontosabb és kiélezettebb megmérettetés előtt állnak a piros-fekete hölgyek, akik kilencmeccses veretlenségi szériájukat november 25-én, szombaton 12:00 órától a közvetlenül előttük álló, csupán két pontos különbséggel az éllovas pozícióban tanyázó Pápai ELC vendégeként nyújthatják tovább. Ráadásul női NB II-es labdarúgócsapatunk esetleges idegenbeli sikere esetén akár át is veheti a vezetést a Nyugati-csoport 12. fordulójában.

Három utánpótlás-csapatunk ezúttal a korosztályos kupában szerepel. Szombaton az U19 Mezőkövesdre látogat, az U17 a Puskás Akadémiát fogadja, míg az U16 a Vasas otthonában lép pályára. Az őszi szezont Kecskeméten zárja az U15, amely előbb még szerdán pótolja elmaradt találkozóját a Kelen otthonában, az U14 pedig Kaposváron játssza idénybeli utolsó bajnokiját. A hét zárásaként az U13 és az U12 Óbudára utazik az újabb siker reményében.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram