Rangadóra készülnek a lányok

A szezon egyik legfontosabb összecsapására készül női együttesünk, amely szombaton az éllovas Pápához látogat.

Nagyszerű szezont tudhat eddig magáénak NB II-es női labdarúgócsapatunk, amely újonc létére veretlenül, 8 győzelemmel és 1 döntetlennel áll a Nyugati-csoport 2. helyén. Az igazi erőpróba azonban most szombaton 12:00-tól következik, amikor is együttesünk a hibátlanul az élen álló Pápai ELC vendégeként játszik rangadót. A találkozóról a PMFC góllövőlistáját 18 találattal vezető Égi Barbara nyilatkozott.

– Mindent megteszünk azért, hogy győzelemmel hagyjuk el a pályát és megmutassuk, jobb csapat vagyunk a Pápánál – kezdte 17 esztendős támadónk. – Ehhez azonban mindenkinek a maximumot kell nyújtania, amivel az eddigiek alapján várhatóan ezúttal sem lesz gond. A hétvégi meccs sorsdöntő lehet a feljutás szempontjából. Bízom benne, hogy közös akarattal bármire képesek vagyunk!

A hétvégi idegenbeli csúcsrangadója után, remélhetőleg még inkább előkelő pozícióból zárhatja majd őszi szereplését Bolboaca Augustin vezette NB II-es női labdarúgócsapatunk, amely pápai vendégjátéka után december 3-án, vasárnap 12:00-től a városi rivális, jelenleg a sereghajtó pozícióban tanyázó PVSK-t fogadja az idei esztendő utolsó bajnoki megmérettetése alkalmával.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram