Több korosztályunk is élen zárta az őszt

Az U19-nek a kecskeméti döntetlen is elég volt az őszi elsőséghez, miként az idényt már korábban befejező U15 is elsőkén zárt mezőnyét, míg az U12-esek is a dobogó tetején telelhetnek. Mutatjuk a hétvégi utánpótlás eredményeket:

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 11. forduló
KTE LA – PMFC 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Morvai Áron (7.)
PMFC: Varga – Győri, Kaszás, Nagy, Tóth – Pere, Morvai – Friedszám, Ócsai, Miklós – Toni. Cserék: Matija, Gáspár

– A mérkőzés nagy részét egy véleményes kiállítás miatt emberhátrányban játszottuk le. Le a kalappal a csapat előtt, mert nagyon taktikus, fegyelmezett játékkal szinte helyzetig se engedtük az ellenfelet. Gratulálok a csapatnak az őszi teljesítményhez! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 10. forduló
PMFC – Kelen SC 2-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Hideg Robin (29.), Jásper Botond (55.)
PMFC: Supák – Hosszú, Francizi, Tóth, Kaszás – Jásper, Vétek – Hideg, Lévai, Fülöp – Jarmeczky. Cserék: Mohácsi, Gondos, Nyitrai, Gojkovics, Váradi

– Sajnos bebizonyítottuk a futball törvényét. Jól játszottunk, rengeteg helyzetet, ziccert alakítottunk ki, de azok nagy részét ki is hagytuk. Már az első félidőben is, de 2-1 után végképp lezárhattuk volna a meccset, ehelyett az ellenfél egyenlített egy távoli lövéssel. Frusztráltak vagyunk, mert rengeteg pontot elszórtunk az ősszel, ezért az utolsó meccsünkön mindent meg kell tennünk, hogy sikerrel zárjuk a szezont – értékelt Jásper Péter, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 14. forduló
PMFC – Budaörs 8-0
Pécsi gólszerző: Lauer Olivér (5., 15., 50.), Udvarácz András (26., 63.), Dózsa Noel (29., 69. 74.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Győri – Kincses, Dobó, Nóránt – Bohner, Juhász. Cserék: Kovács T., Kovács R., Marosvölgyi, Wéber, Udvarácz, Dózsa, Csiszár, Csőke

– A rossz idő ellenére kiválóan játszottunk, a srácok élvezték a játékot. Úgy gondolom, méltó lezárása volt ez a mérkőzés az őszi szezonnak. Az egész féléves teljesítményért hatalmas gratuláció jár a fiúknak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 14. forduló
PMFC – Budaörs 11-1
Pécsi gólszerző: Ács Zalán (9., 32.), Hajdú Attila (13., 73., 78.), Bátori Barnabás (18., 72., 76.), Simai Milán (35., 68.), Szakály Ádám (66.)
PMFC: Lauer – Molnár, Csiba – Ács, Bátori, Kádár – Szakály, Gyöngyös. Cserék: Szabó, Bélavári, Asztalos, Simai.

– Az őszi koronát ezen a mérkőzésen szerezték meg a fiúk. A tanultakat alkalmazva szép és eredményes játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. Minden edzésen látom a srácok szemében a tüzet és ez fontos! Megvan bennük a kellő alázat és kitartás, ami a elengedhetetlen a fejlődés érdekében. Nagyon büszke vagyok, hogy velük dolgozgatok! – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram