Kedvezményes áron kapható a tavaszi bérlet!

Már megvásárolható a Merkantil Bank Liga 2023/2024-es bajnokság tavaszi idényére szóló bérlet.

Február 4-én a BFC Siófok ellen játsszuk 2024-ben az első bajnoki mérkőzésünket, amely hazai találkozó mellett még nyolcszor (Kolorcity Kazincbarcika SC, FC Ajka, BVSC-Zugló, HR-Rent Kozármisleny, Tiszakécskei LC, Szombathelyi Haladás, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia) lépünk pályára itthon a Merkantil Bank Liga 2023/24-es szezonjának zárásáig.

A korábbi esztendőkhöz hasonlóan idén is kapható tavaszi szezonbérletünk, ami 7500 forintba kerül és személyesen vásárolható meg az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont emeleti pénztárában, hétfőtől csütörtökig 9:00 és 14:00 óra között. A bérlet névre szól, ugyanakkor nincs helyhez (hazai ülő A-F szektor és/vagy B-közép) kötve.

A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolók továbbra is ingyenesen látogathatják a PMFC hazai mérkőzéseit a Stadion utcában, ám a térítésmentesen biztosított Regisztrációs jegy alkalmankénti igénylésének elkerülése céljából számukra továbbra is kiváltható a régóta nagy népszerűségnek örvendő, úgynevezett Regisztrációs bérlet, amelynek ára egyszeri 2000 Forint.

A részletes tavaszi sorsolást IDE kattintva találod meg.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram