[bdp_ticker ticker_title="Eredmény" category="eredmeny"]

Megerősödve tér vissza vezetőedzőnk

Tavaly novemberben vette át a PMFC kispadját Kulcsár Árpád, akinek irányításával férfi NB II-es labdarúgócsapatunk az év utolsó három bajnokijából kettőt sikerrel zárva a 6. helyen vonulhatott téli pihenőre. A szünetet követően együttesünk tavaszi szezonra való felkészülése az előre megtervezett menetrend szerint január elején el is kezdődött, mígnem egy váratlan esemény jelentősen beárnyékolta csapatunk és legfőképp Kulcsár Árpád életét. Kórházba kerülésének részleteiről a mára teljesen felépülő és rá jellemző energikus formáját visszanyerő trénerünk vallott őszintén.

– Istenigazából kisebbfajta agyvérzésen vagyok túl, emiatt az elmúlt hetekben kórházi ápolásra szorultam. Szerencsésnek mondhatom magam abból a szempontból, hogy ez a típusú agyvérzés jóindulatú és semmifajta komolyabb utóhatása nincsen – árulta el vezetőedzőnk. – Jó ideje hazaengedtek, fokozatos terhelés mellett visszatérhetek a normális életbe és a mindennapi munkába. Bevallom, a hozzám közelállók jobban megijedtek, mint én, de mindenkit megnyugtatnék, hogy mostanra már teljesen jól vagyok. Köszönöm mindazoknak, akik aggódtak értem!

Vezetőedzőnk sikeres felépülését jól mutatja, hogy múlt szombaton a HR-Rent Kozármisleny elleni felkészülési találkozót megelőzően személyesen ment be a játékosokhoz az öltözőbe, a napokban pedig az egyeztetések mellett már edzést is vezényelt a csapatnak. Kulcsár Árpád elárulta, tervei szerint jövő héten megerősödve, egyúttal teljes elánnal visszatér a csapat élére, hogy a szakmai stábbal közösen folytassa a munkát annak érdekében, hogy a PMFC NB II-es labdarúgócsapata a tavasz folyamán céljai mellett játékban is előrelépjen.

– Sajnálom, hogy az amúgy is rövid felkészülési időszak során nem tudtuk maradéktalanul elvégezni, amit elterveztünk. Egy teljesen más stílust szeretnénk tavasszal játszatni a csapattal, amire önmagában is kevés ez a négy és fél hetes időszak, főleg, hogy ennek döntő részében nem tudtam itt lenni. A tabellán elfoglalt jelenlegi helyezésünk elfogadható, viszont játékban nagy változásra törekszünk, aminek megvalósítása tovább fog tartani a vártnál. A srácokat ismerve azonban bizakodóak vagyunk, mindenki tenni akar és tesz is a fejlődés, illetve az előrelépés érdekében.

Kulcsár Árpád végül kitért a téli átigazolási időszakra is, amelynek kapcsán trénerünk hangsúlyozta, hogy a piac ilyenkor rendkívül szűkös és gyakorlatilag minden játékos élőszerződéssel rendelkezik jelenlegi klubjával, a kiszemelt labdarúgók szerződtetése pedig jelentős anyagi vonzattal bír. Ennek ellenére a PMFC több játékossal is tárgyalásban áll, a cél pedig továbbra is az, hogy a keret a lehetőségekhez mérten a legoptimálisabban erősödjön, akár korábbi pécsi kötődésű játékosok hazacsábításával, ennek bejelentésére vezetőedzőnk reményei szerint hamarosan sor kerülhet.

Kulcsár Árpáddal a BFC Siófok ellen február 4-én megjelenő Made in PMFC stadionújságban részletes interjút olvashatnak.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram