Miknyóczki Ádám piros-feketében folytatja

Az ifi BL mellett az NB I-ben is többször szereplő fiatal szélső nyárig az MTK Budapesttől érkezik kölcsönben.

Klubunk örömmel jelenti be második téli igazolását, Miknyóczki Ádámot, akit vételi opció mellett nyárig kölcsönben szerződtettünk az élvonalbeli MTK Budapesttől. A szélső támadó 2002. augusztus 17-én született Budapesten, kis megszakítással gyerekkorától kezdve a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián nevelkedett, ahol folyamatosan alapembere volt a kék-fehérek korosztályos együtteseinek, ezalatt pedig több bajnoki címnek is részese volt. Tehetségét a nemzetközi színtéren is megmutathatta, ugyanis a MTK együttesével több ízben is játszott az ifi BL-ben.

Az utánpótlásából felkerülve hamar bemutatkozott a Hungária körútiak NB III-as együttesében, 19 esztendősen pedig aláírhatta élete első profi szerződését. Pályafutása újabb mérföldkövéhez 2022. januárjában ért el, amikor a Mezőkövesd ellen debütált az NB I-be, majd pályára lépett még a ZTE, az FTC, illetve kétszer a DVSC ellen. A támadó fiatal kora ellenére eddig összesen 6 NB I-es, 7 NB II-es és 37 NB III-as bajnokit, valamint 4 kupameccset tudhat maga mögött, főbb erényeit, vagyis gyorsaságát, bátorságát és párharcerős játékát tavasztól pedig piros-feketében kamatoztathatja.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a PMFC-hez – fogalmazott honlapunknak a 21 esztendős Miknyóczki Ádám. – A csapattársak az első pillanattól szívélyesen fogadtak, így a beilleszkedéssel nem lesz gond. Minden adott ahhoz, hogy csak a futballra koncentráljak, szóval nagyon várom már a bajnoki rajtot. Szeretném minél rövidebb időn belül beverekedni magam a kezdőbe, és igyekszem segíteni a csapatot, hogy megtartsuk a mostani helyezésünket, vagy akár még feljebb lépjünk tavasszal a tabellán – tekintett előre új igazolásunk, akinek választása a 18-as mezszámra esett.

Ádám, üdvözlünk a PMFC-ben és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Miknyóczki Ádám
Születési idő: 2002.08.17.
Születési hely: Budapest
Nemzetiség: magyar
Poszt: Támadó
Magasság: 183 cm
Testsúly: 74 kg
Mezszám: 18
Előző klubja: MTK Budapest

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram