Összhangban a pályán

Hétfőn góllal debütált, vasárnap pedig győzelmet ünnepelne hazai pályán új szélsőnk, Lacza Alex.

Első PMFC-mérkőzésén rögtön góllal mutatkozott be Lacza Alex, aki a hétfő esti Vasas elleni idegenbeli találkozó félidejét követően lépett pályára először csapatunk színeiben, a 85. percben pedig megvillantotta rúgótechnikáját fiatal szélsőnk.

– Örülök, hogy pályára léphettem és nem utolsó sorban annak is, hogy sikerült betalálnom, másreszt viszont szomorú voltam, hogy nem sikerült pontot, pontokat szereznünk – tekintett vissza Lacza Alex. – Pár nappal a meccs előtt érkeztem, ezért úgy éreztem, hogy az összeszokottság hiányzott, ami azonban edzésről edzésre javul, így biztos vagyok benne, hogy legközelebb meglesz az összhang a pályán.

Tizenkilenc esztendős támadónk hételején szerzett találata ugyan csak a szépítést jelentette az angyalföldi bajnokin, azonban az ETO FC Győr együttesétől kölcsönvett játékosunk bizakodóan várja a vasárnap 14:00-kor kezdődő Ajka elleni hazai találkozót.

– Hétvégén az Ajka együttesét fogadjuk, amely elég jó formában érkezik hozzánk, de mindenképpen a győzelemért megyünk hazai pályán – mondta Lacza Alex a február 25-i mérkőzés kapcsán – Bízom benne, hogy egy győztes meccs után fordul a kocka és sikerül további mérkőzéseket nyernünk! A csapat számít a szurkolók támogatására, ugyanis a nehéz pillanatokon könnyen átsegíthetnek minket.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram