Beindul a tavaszi nagyüzem az utánpótlásban

Hét nagypályás utánpótlás csapatunk közül öt korosztály idei első bajnoki mérkőzését játssza a hétvége során.

Koleszár Viktor vezette U19-es csapatunk sikeresen vette a tavaszi rajtot, a fiúk Szombathelyen 1-0-ra nyertek, ezzel pedig ötpontos előnnyel vezetik a bajnokságot. Korosztályunk győztes hétközi kupamérkőzéssel hangolt az újabb megmérettetésre, szombaton ugyanis a tabellán 6. helyén álló Főnix Gold FC-t fogadják itthon.

Múlt szombaton az éllovas Illés Akadémia otthonában ugyan nem jött ki a lépés U17-es csapatunknak, amely most szerdán korosztályos kupameccset is játszott, azonban Jásper Péter legénysége hazai pályán léphet feljebb a bajnokságban elfoglalt 10. helyéről. Ezúttal sem várjuk könnyű feladat, szombaton a ZTE-t fogadják.

Pont a közepén, a táblázat 6. helyén állnak U16-osaink. Ám a rúgott gólok tekintetében az előkelő második pozíciót foglalják el Sasa Dragicevicék, hiszen a 34 pécsi találatot csak az éllovas Paks szárnyalja túl 35 góllal. Az első tavaszi fordulóban, március 2-án a Kecskemét otthonában lépnek pályára a fiúk.

Princz Gilbert együttese 9 győzelemmel, 1 döntetlennel, 1 vereséggel, 39-13-as gólkülönbséggel megérdemelten áll az U15-ös bajnokság első helyén. Gyánó Marcell 13 góllal, Tímár Dávid 9-cel, Papp Marcell pedig 5 találattal vette ki a részét ebből a szép eredményből. A srácok március 3-án a Gödöllői SK vendégeként folytatják.

A második helyen állnak Kósa Sándor edzette U14-eseink 29 ponttal, de lőtávon belül vannak az első helyezett ZTE-től, amelynek 34 pontja van. A csapat legjobb gólszerzői: Andruskó Adrián (12 gól), Kajdon Marcell (9) és Kocsis Dávid (6). A tavaszi rajton, március 3-án Mosonmagyaróvárra látogatnak.

Az U13-as és az U12-es pontvadászatban ugyan nincs tabella, ám mindkét nagypályás csapatunk remekelt az ősz során. Koller Krisztiánék az előző félévben 1 vereség mellett 11 győzelmet arattak, míg Udvardi Zoltán együttesének mérlege 9 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség. Számukra szombaton a Paks ellen indul itthon a tavasz.

A hazai utánptólás mérkőzések megtekinése díjtalan, sok szeretettel várunk mindenkit. Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram