Hétből öt a hétvégi utánpótlás mérleg

Nagypályás korosztályos csapataink közül az U19-esek a Főnix Gold, az U17-esek a Zalaegerszeg, az U14-esek Mosonmagyaróvár, az U13-asok és az U12-esek pedig a Paks ellen nyertek, míg a Kecskeméten és a Gödöllőn vendégeskedő az U16-osok és U15-ösök pont nélkül maradtak.

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 13. forduló
PMFC – Főnix Gold FC 3-0 (2-0)
Pécsi gólszerző: Miklós Dániel (21.), Vinkovic Toni (30.), Gáspár Marcell (67.)
PMFC: Varga – Győri, Kaszás, Nagy, Friedszám – Matija, Pere – Miklós, Ócsai, Gáspár – Toni. Csereként pályára lépett: Holenka, Szabó, Tóth, Fehér.

– A játék képe alapján ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 13. forduló
PMFC – ZTE FC 2-0 (2-0)
Pécsi gólszerző: Lévai Dávid (25., 44.)
PMFC: Supák – Hideg, Francizi, Hosszú, Mohácsi – Vétek, Kósa – Balogh, Lévai, Kapi – Váradi. Csereként pályára lépett: Horváth, Lasanc, Kaszás.

– Kemény, harcos meccsen vagyunk túl, ahol a helyzeteinkből végre kettőt ki is tudtunk használni. Nagyon akarták a srácok a győzelmet, meg is lett az eredménye! – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 12. forduló
KTE LA – PMFC 2-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Vajda Bercell (69.)
PMFC: Wágner – Somlai, Handler, Jung, Gojkovics – Vida, Élő – Gyulai, Neidhardt, Liber – Vajda. Csereként pályára lépett: Rubint, Konkoly, Gáspár, Végi.

– Rosszul mentünk bele a mérkőzésbe, de néhány perc után taktikusan újraszerveztük magunkat és az első félidőben helyzeteket alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt, de az utolsó passzoknál elmaradtak a helyes döntések. A második félidőben mindent megpróbáltunk, hogy újra játékba lendüljünk, azonban mentálisan nem voltunk elég erősek és az ellenfél az utolsó percben egy egyéni hibát kihazsnálva otthon tartotta a három pontot – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 12. forduló
Gödöllő SK – PMFC 1-0 (1-0)
PMFC: Kilvinger – Szinger, Hollósi, Takaró, Csonka – Tímár, Kulcsár, Ungvári – Biszta, Faludi – Gyánó. Csereként pályára lépett: Redzic, Tóth, Gál-Kézi, Fehérvári.

– Szezonkezdetünk nem a vártak szerint alakult. Helyzeteinket kialakítottunk, viszont a végjátékot illetően pontosítaununk kell. Jubbulást kívánunk Tímár Dávidnak, aki a mérkőzés során kéztörést szenvedett – értékelt Princz Gilbert, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 14. forduló
Credobus Mosonmagyaróvár – PMFC 3-4 (3-3)
Pécsi gólszerző: Nóránt Máté (2.), Kocsis Dávid (24.), Kajdon Marcell (29.), Kucsera Gergő (72.)
PMFC: Rittinger – Nóránt, Szabó Z., Szabó O., Győri – Kocsis, Petrov-Trajkov – Kitanics, Kucsera, Kajdon – Andruskó. Csereként pályára lépett: Boday, Nimmerfroh, Harcos, Kincses, Schnell.

– Erős szélben, egy nagyon kellemetlen ellenféllel szemben, ellenséges közegben sikerült megnyernünk a mérkőzést. A futballt végig mi játszottuk, ellenfelünk erő futballt játszott, sok párharccal, amitől eleinte megilletődtünk, de ahogy telt az idő, és kezdtünk lehiggadni, úgy lett a játékunk egyre eredményesebb. Sok volt a tudatosság játékunkban, okosan futballoztunk, és négy gólt rúgtunk idegenben, ezért megérdemelt győzelmet arattunk – értékelt Kósa Sándor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 15. forduló
PMFC – Paksi FC 4-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Lauer Olivér (45., 65.), Bohner Dávid (69.), Juhász Levente (73.)
PMFC: Kovács – Kincses, Csiszár – Bohner, Dobó, Udvarácz – Csőke, Lauer, Dózsa. Csereként pályára lépett: Vincellér, Kovács, Marosvölgyi, Wéber, Juhász.

– Egész mérkőzésen fölényben játszottunk, csak az volt a kérdés, hogy mikor szerezzük meg az első találatot! Utána már jött magától a többi is! Sajnos a mérkőzést beárnyékolta Dobó Bence súlyos sérülése, így ezt a győzelmet neki ajánljuk és mihamarabbi felépülést kívánunk! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 15. forduló
PMFC – Paksi FC 4-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Csiba Máté (39.), Gulyás Zalán , Papp Balázs (74.), Kádár Bence (80.)
PMFC: Lauer – Molnár, Gulyás – Ács, Kádár, Csiba – Szakály, Hajdú, Gyöngyös. Csereként pályára lépett: Varga, Szabó, Bélavári, Simai, Papp, Asztalos.

– A januári és februári edzéslátogatottságot figyelembe véve nagyszerűen sikerült a tavaszi kezdés. Végig domináltunk, csak a vártnál nehezebben jött az első tavaszi gól. Gratulálok minden U12-es játékosnak, mert ez a győzelem egy nagyszerű csapatmunka volt – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram