Bevenné a zöld-fehérek kapuját

A PMFC női együttesében 15 esztendősen bemutatkozó Turi Bori bízik a jó szereplésben Pakson.

A bajnoki címért vívott küzdelem szempontjából fontos és egyben értékes győzelemmel kezdte a tavaszi szezont női NB II-es labdarúgócsapatunk, amely múlt hétvégén a rivális Csepel alakulata felett pályán aratott 3-1-es sikert. A fővárosiak elleni sikerből 15 esztendős támadónk, Turi Bori is kivette a részét játékával, aki egyúttal kezdőként debütált felnőtt együttesünk színeiben.

Fénykép: Sz. Lajos

Fiatal tehetségünkkel a soraiban a PMFC idegenben nyújthatja tovább veretlenségi sorozatát, az éllovas helyen álló pécsi hölgyek a Nyugati-csoport 15. fordulójában a Paksi SE otthonába látogatnak március 9-én, szombaton 10:00 órától. A tabellán a 10. helyen tanyázó zöld-fehérek ellen Turi Bori három pontot remél, emellett bízik benne, hogy sikeres lesz a gólszerzésben.

– Nagyon jó érzéssel léptem fel a pályára kezdőként, hálás vagyok, hogy ilyen lehetőséget kaptam – fogalmazott Turi Bori. – Az elején még izgultam, de a végére a csapat segítségével felszabadultan játszottam. Sokkal gyorsabb volt a játék, az ellenfelek tapasztaltabbak és fizikálisan erősebbek. A Paks ellen is győzelmet várunk, ezen a héten szintén keményen dolgoztunk és remélem sikerül betalálnom!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram