A Vasast fogadják a hölgyek

A női NB II Nyugti-csoport 18. fordulójában szombaton 14:00-kor a PMFC a Vasas Kubala Akadémiát látja vendégül.

Szombaton itthon folytatná hibátlan tavaszi sorozatát női NB II-es labdarúgócsapatunk, amely a Csepel elleni győztes szezonnyitó után legutóbb Pakson is magabiztos sikert aratott. Az éllovas PMFC-re a Nyugati-csoport 18. fordulójában sem vár könnyű feladat, azonban Bolboaca Karináék a Vasas elleni hazai erőpróbát is három ponttal zárnák.

– A múlt heti játékunkra alapozva bizakodóan tekintek az angyalföldiek elleni mérkőzés elé. A heti felkészülésünk jól sikerült, szombaton a tabella jelenlegi 3. helyén álló Vasas csapatát fogadjuk. Nehéz erőpróba lesz, de itthon szeretnénk tartani a három pontot – szögezte le Bolboaca Karina, női gárdánk hátvédje.

Fénykép: Sz. Lajos/pmfc.hu

Védőnk az előző bajnoki játéknap során kétszer is eredményes tudott lenni, ráadásul a napokban kézhez kapta korosztályos válogatott meghívóját, így fél szemmel már a március 30. és április 10. közötti kontinenstornára is figyel, amely során előfordulhat, hogy csapattársai ellen játszat az Eb-re való kijutásért.

– Nagyon örülök, hogy meghívót kaptam az Eb-selejtező előtt álló U19-es válogatott keretébe – árulta le akadémistánk. – Számomra plusz motivációt jelent, hogy Magyarországon fogunk egymással összecsapni az A-divízióban, és szívből remélem, hogy akár több csapattársammal is találkozhatok majd, mint ellenfél.

A március 16-án, szombaton 14:00-kor kezdődő PMFC – Vasas Kubala Akadémia női NB II-es labdarúgó mérkőzés megtekintése díjtalan. Várunk mindenkit sok szeretettel az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban, ahol büfénk, a Szöglet Kávézó széles választékkal készül a kilátogatók számára. Biztassuk együtt a pécsi lányokat!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram