Ellenfél-lesen: Tiszakécskei LC

Vasárnap kőkemény összecsapás várható a Stadion utcában, ahol a tavasz első győzelmét szerezhetjük meg a Tisza-partiak ellen.

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában – vasárnap 17:00-kor – tizedik alkalommal találkozunk a Tiszakécskei LC gárdájával. Az eddigi mérlegünk a harmad-, illetve a másodosztályú összecsapásokat is figyelembe véve egy győzelem, három döntetlen, öt vereség, míg a gólkülönbség nyolc-tizenhat a kék-sárgák javára. A két csapat legutóbb tavaly ősszel a Tisza-partiak otthonában találkozott egymással a bajnokságban, az akkori összecsapás 0-0-s döntetlennel zárult.

Az osztály megtartásáért küzdő Bács-Kiskun vármegyei együttes huszonhét lejátszott meccset követően négy győzelemmel, tíz döntetlennel, tizenhárom vereséggel, huszonnégy-harmincnégyes gólkülönbséggel a tabella utolsó előtti, 17. helyén tanyázik. A vendégek kispadjára idényközben kinevezett Balogh Pál legénysége jelenleg huszonkét ponttal rendelkezik, ami hattal kevesebb, mint NB II-es labdarúgócsapatunké. Emiatt is nagy jelentősége lesz az április 14-i találkozónak.

A Tiszakécskei LC legutóbbi öt bajnoki mérkőzéséből hármat elvesztett, de mindegyik esetben csupán egy góllal marad alul, ugyanis a feljutásra hajtó Győrtől, a középmezőnyben stabilan szereplő Soroksártól, valamint a sereghajtó Mosonmagyaróvártól is 1-0-ra kapott ki. Nem úgy, mint a hátsó régióból menekülő Budafok ellen, amellyel 2-2-t játszott, ám alig két héttel ezelőtt óriási bravúrt bemutatva a Tisza-parti alakulat 2-0-ra nyerni tudott a 4. helyezett Szeged vendégeként.

A vasárnap 17:00-kor kezdődő PMFC – Tiszakécskei LC bajnoki találkozóval kapcsolatos jegyinfókról részletesen ITT olvashat!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram