Bajnok az U19-es csapat!

U19-es együttesünk Újpesten aratott győzelmével biztosította be matematikaliag a bajnoki címét. Ezzel egyidőben U15-ös gárdánk paksi vendégsikerével lépett közelebb az első hely megszerzéséhez. Az U14-esek itthon múlták felül a Budaörsöt, az U17-esek pedig fordulatos meccset játszva a hajrában mentettek pontot az UDSE otthonában. Hétvégi utánpótlás eredményeink:

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 19. forduló
UTE – PMFC 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Vinkovic Toni (45.), Kaszás Gergő (51.)
PMFC: Varga – Győri, Kaszás, Nagy, Tóth – Morvai, Matija – Gulyás, Ócsai, Friedszám – Vinkovic. Csereként pályára lépett: Miklós, Pere, Gáspár, Szabó, Zsdrályevics

– Szerdai kupamérkőzésünk után fel voltunk készülve rá, hogy időnként akadozhat a gépezet. A csapat védekezése ennek ellenére végig jól működött, a támadó harmadban lehettünk volna valamelyest hatékonyabbak. A mérkőzés összképe alapján azonban megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 19. forduló
UDSE – PMFC 2-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Lasanc Mátyás (19.), Hosszú Bence (92.)
PMFC: Holenka – Kósa, Frencizi, Tóth, Kaszás – Jásper, Hosszú – Hideg, Lévai, Balogh – Lasanc. Csereként pályára lépett: Mohácsi, Gondos, Supák, Kapi

– Sajnos ez nem a mi napunk volt, nagyon gyengén futballoztunk. Az utolsó 15 percben láttam azt a csapatot, amit a kezdetektől kellett volna. A csapat küzdőerejét jelzi, hogy a hosszabbításban tudtunk egyenlíteni. Az utolsó három meccsünkön sokkal többet várok minden játékosomtól! – értékelt Jásper Péter, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 19. forduló
Paksi FC – PMFC 1-5 (1-3)
Pécsi gólszerző: Papp Marcell (15.), Gyánó Marcell (19., 24.), Biszta Zsombor (44.), Szinger Dávid (81.)
PMFC: Kilvinger – Fazekas, Hollósi, Takaró, Csonka – Ungvári – Biszta, Fehérvári, Tímár, Papp – Gyánó. Csereként pályára lépett: Tóth, Gál-Kézi, Petrov-Trajkov, Szinger, Faludi, Redzic

– Magabiztos győzelmet arattunk a Paks otthonában. Gratulálok a gyerekeknek a teljesítményhez és a tetszetős gólokhoz! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U14-es bajnokság Alap-csoport, 22. forduló
PMFC – Budaörs 2-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Olivér (37.), Nimmerfroh Domonkos (82.)
PMFC: Fodor – Kitanics, Szabó D., Szabó O., Kincses – Petrov-Trajkov, Kocsis – Nóránt, Kucsera, Nimmerfroh – Andruskó. Csereként pályára lépett: Harcos, Boday, Schnell, Horváth, Rittinger, Szabó Z.

– Szurkolói szemmel egy kimondottan izgalmas, változatos, jó iramú mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel szemben. Mindkét csapat futballozni akart, és ebből sok szép megoldás született. Voltak helyzetek mindkét oldalon, véleményem szerint az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzés végkimenetelét, de kihagytuk ezeket a lehetőségeket, a második félidőben is megvoltak a gólszerzési lehetőségek, de ekkor már ellenfelünknek is. Szerencse is kellett a győzelemhez, de tettek érte a srácok, hogy mellénk álljon, ezért megérdemeltük a sikert. Gratulálok a srácoknak – értékelt Kósa Sándor, edző.

Leány U19-es bajnokság, Alsóház, 2. forduló
PMFC – DVTK 0-2 (0-2)
PMFC: Szűcs – Kauder, Szolga, Patai, Forró – Kapéter, Tamasics, Arató, Ruppert – Stang, Fuchs. Csereként lépett pályára: Kiss, Hajdu, Ronta

– Rengeteg hiányzónk ellenére meg vagyok elégedve fiatal csapatunkkal. A második félidőben nyújtottak alapján megérdemeltünk volna egy pontot. Köszönöm az U15-ös és az U17-es játékosoknak, aki besegítettek – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U17-ös bajnokság, Alsóház, 2. forduló
ETO FC Győr – PMFC 4-4 (2-4)
Pécsi gólszerző: Lövei Kitti (13., 44.), Székely Jázmin (40.)
PMFC: Balogh – Kiss V., Orsós, Dóka, Kis V. – Székely, Papp, Kőmíves, Lövei, Dóra – Légrádi. Csereként pályára lépett: Braun

– Az elsői félidei játékunkra büszkék lehetünk. A második játékrészre elfáradtunk, ami nem csoda, hiszen sok hiányzónk volt. Összességében gratulálok a lányoknak, több kiváló teljesítményt is láttam! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, Felsőház, 2. forduló
Felcsút SE – PMFC 3-2 (2-1)
Pécsi gólszerző: Tóth Zolna (38.), Hajdu Bíborka (67.)
PMFC: Hollósi – Szabó R., Troll, Kiss, Sörös, Tóth, Horváth, Varró, Hajdu, Szabó L., Pintér. Csereként pályára lépett: Fuchs, Székely.

– Ezzel a vereséggel messzebbre került az a cél, amit a csapat szeretne, de mindent megteszünk a maradék négy meccsen, aztán meglátjuk mi lesz belőle – értékelt Bolboaca Sergiu, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram