Május 1-je, a Munkás-ünnepe!

Már bajnok U19-es csapatunk izgalmas mérkőzésen gyűjtötte be itthon a három pontot, az U14-esek pedig idegenben taroltak.

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 20. forduló
PMFC – Békéscsaba 1912 Előre SE 3-2 (2-2)
Pécsi gólszerzők: Kaszás Gergő (20.), Vinkovic Toni (38.), Győri Bence (88.)
PMFC: Varga – Győri, Kaszás, Nagy, Tóth G. – Matija, Morvai – Miklós, Ócsai, Zsdrályevics – Toni. Csereként pályára lépett: Pere, Friedszám, Tóth M., Gáspár, Szabó

– Az első félidőben sodródtunk az eseményekkel, a koncentráció nem volt megfelelő. A második félidőben viszont már azokat az erényeket csillogtattuk, ami az egész szezon során jellemző volt a fiúkra. Végül csak sikerült begyötörni a győztes találatot és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 21. forduló
Gyirmót SE Győr – PMFC 0-8 (0-5)
Pécsi gólszerzők: Kocsis Gergő (2.), Harcos Bence (3., 4.), Kucsera Gergő (39.), Nimmerfroh Domonkos (40., 73.), Andruskó Adrián (78. 79.)
PMFC: Fodor – Szabó D., Szabó O., Hollósi, Győri – Petrov-Trajkov, Kocsis – Harcos, Kucsera, Kincses – Nimmerfroh. Csereként pályára lépett: Horváth, Kitanics, Szabó Z., Schnell, Boday, Andruskó

– Nagyon motiváltan mentünk bele a mérkőzésbe, a hosszú utazás, és az erős szél sem akadályozta meg a srácokat abban, hogy már a negyedik percben 3-0-ra vezessünk. A folytatás is jól sikerült, végig kézben tartva a mérkőzés irányítását magabiztos, megérdemelt győzelmet arattunk. Le a kalappal a srácok előtt! – értékelt Kósa Sándor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram