Az élvonal kapujában női csapatunk

Ajkai sikerét követően már csak egy hajszál választja el NB II-es női gárdánkat a bajnoki címtől, amely hazai pályán léphet fel az legmagasabb osztályba.

Női labdarúgócsapatunk az első NB II-es szezonjában bravúrt készül végrehajtani. Veretlenül, 158-6-os gólaránnyal (!) toronymagasan vezetik a bajnokságot, azaz az NB I. kapuja tárva-nyitva előttük, már csak be kell lépni rajta.  A 24. fordulóban idegenben, Ajkán léptek pályára a lányok, és 4-0-s sikerrel vették az akadályt, így az utolsó előtti fordulóban matematikailag is bebiztosíthatják első helyüket, ezzel együtt pedig a feljutásukat az első osztályba.

Erre a meccsre hívnak a lányok minden PMFC-szurkolót, hogy együtt ünnepeljük meg a pécsi női labdarúgás eddigi legnagyobb sikerét. A PMFC – Pápai ELC mérkőzés május 19-én, vasárnap 13 órakor lesz itt, a stadionban, legyünk minél többen a lelátón, hiszen ezek a nagyszerű lányok megérdemelik, hogy egy kiadós ünneplésben legyen részük.  A (reményeink szerint) bajnokavatóra a belépés ingyenes. Bővebben ITT tájékozódhat a vasárnapi összecsapásról.

Női NB II, Nyugati-csoport, 24. forduló
FC Ajka – PMFC 0-4 (0-3)
Gsz.: Bódis (1.), Spiel (8.), Balogh (30.), Égi (52.)

PMFC: Ronta – Rituper (Kőmíves, 63.), Bolboaca, Bocz, Gyánó – Balogh (Máté, 46.), Spiel, Bódis – Buzási (Turi, 46,), Égi, Farkas (Nyéki, 63.). Vezetőedző: Bolboaca Augustin

Fénykép: Sz. Lajos/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram