Továbbra is lendületben az utánpótlás

Már bajnok U19-es csapatunk a BVSC vendégeklnt folytatta győzelmi sorozatát, míg az első helyét őrző U15-ös gárdánk mellett több korosztákyunk is értékes sikert aratott az előző bajnoki forduló során. Ezt történt a hétvégén:

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 21. forduló
BVSC-Zugló – PMFC 1-3 (0-2)
Pécsi gólszerző: Vinkovic Toni (10.), Gáspár Marcell (38.), Morvai Áron (63.)
PMFC: Supák – Győri, Kaszás, Nagy, Tóth – Matija, Morvai – Miklós, Ócsai, Gáspár – Toni. Csereként pályára lépett: Pere, Friedszám, Tóth, Zsdrályevics, Fehér

– Az első félidőben fegyelmezett és agresszív játékunknak köszönhetően megérdemelten vezettünk. A második félidőben már az eredmény tartására törekedtünk, sikerrel. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 21. forduló
Kelen SC – PMFC 1-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Jásper Botond (13.)
PMFC: Kilvinger – Kósa, Francizi, Tóth, Kaszás – Jásper, Gondos – Hideg, Lasanc, Balogh – Jarmeczky. Csereként pályára lépett: Mohácsi, Hosszú, Lévai, Kapi, Vétek

– Nagyon sokat tettek bele a srácok, de miután nem tudtuk megrúgni a második gólunkat, a vége felé egy büntetőből egyenlíteni tudott az ellenfelünk – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport. 20. forduló
PMFC – Paksi FC 4-3 (2-1)
Pécsi gólszerző: Liber Zalán (4.), Vajda Bercell (15.), Gáspár Olivér (47., 74.)
PMFC: Wágner – Somlai, Dankó, Takaró, Élő – Váradi, Horváth – Gyulai, Neidhardt, Liber – Vajda. Csereként pályára lépett: Rubint, Végi, Gáspár, Gojkovics

– Nagyon jól kezdtük a meccset és korán vezető gólt szereztünk. Már az első félidőben volt lehetőségünk növelni és befejezni a meccset. Nem voltunk elég koncentráltak, és lehetőséget adtunk az ellenfél csapatának, hogy visszatérjen a játékba. Nagyon vágytunk a győzelemre, és ezt megérdemelten érdemeltük ki. Gratulálok a csapatomnak az erőfeszítéshez és a sikerhez! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 13. forduló
PMFC – Mosonmagyaróvár 4-0 (2-0)
Pécsi gólszerző: Tímár Dávid (9.), Gyánó Marcell (15., 63., 72.)
PMFC: Tóth – Gál-Kézi, Hollósi, Takaró, Csonka – Ungvári – Biszta, Tímár, Szinger, Papp – Gyánó. Csereként pályára lépett: Horváth, Fazekas, Kulcsár, Redzic, Faludi.

– Számos szép helyzetet alakítottunk ki a mérkőzés folyamán, amit nem tudtunk gólra váltani, ebben mindenképp van hiányérzetem. Összességében gratulálok a gyerekeknek az eredményhez! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 24. forduló
PMFC – Paksi FC 2-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Nimmerfoh Domonkos (47.), Juhász Levente (70.)
PMFC: Rittinger – Kitanics, Petrov-Trajkov, Dobó, Győri – Kajdon, Kocsis – Harcos, Kucsera, Nimmerfroh – Andruskó. Csereként pályára lépett: Horváth, Szabó O., Kincses, Schnell, Bohner, Juhász, Nóránt.

– Tömören védekező, kontrákra berendezkedő ellenféllel játszottunk. Nehezen törtük fel védekezésüket, leginkább a tizenhatos körüli rossz döntések, technikai hibák miatt, és hiába irányítottuk végig a játékot, a felsorolt hibák miatt fölényünk nem tudott gólokban megmutatkozni. A második félidőben ez is sikerült, a kidolgozott helyzetekből kettőt sikerült gólra váltanunk, és megérdemelt győzelmet arattunk – értékelt Kósa Sándor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 25. forduló
Felcsút SE – PMFC 2-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (47.), Udvarácz András (66.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Csiszár – Bohner, Dobó, Kincses – Juhász, Lauer, Dózsa. csereként pályára lépett: Kovács T., Kovács R., Marosvölgyi, Wéber, Csőke, Udvarácz.

– Már-már szokássá válik, ha Felcsútra utazunk, hogy egy félidő elmegy azzal, hogy akklimatizálódjunk. A második játékrészben már jóval az ellenfelünk fölé nőttünk a játék minden elemében, ami helyzetekben és gólokban is megmutatkozott. Gratulálok a srácoknak – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 25. forduló
Felcsút SE – PMFC 5-0 (0-0)
PMFC: Lauer – Molnár, Csiba – Bátori, Ács, Gyöngyös – Szakály, Hajdú, Anka. Csereként pályára lépett: Varga, Simai, Szabó F., Papp, Asztalos.

– A történtek tudatába, senkinek nem kívánom ezt a napot! Nagyon büszke vagyok a csapatomra! – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Majdnem tökéletesen alakult leány utánpótlás csapataink számára a bajnoki rájátszás újabb fordulója!

Leány U19-es bajnokság, Alsóház, 3. forduló
PMFC – ETO FC Győr 3-2 (1-2)
Pécsi gólszerző: Gyánó Lili (31.), Bolboaca Karina (58.), Bódis Lili (71.)

Leány U17-es bajnokság, Alsóház. 3. forduló
PMFC – St. Mihály FC 5-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Légrádi Blanka (26., 49., 78.), Turi Bori (71., 75.)

Leány U15-ös bajnokság, Felsőház, 3. forduló
FTC – PMFC 4-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Rebeka (79.)

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram