Lépjünk együtt az NB I-be!

Május 19-én a Pápa elleni rangadón biztosíthatja be női NB II-es csapatunk a bajnoki címét.

A PMFC női labdarúgócsapatának idei szezonja eddig lenyűgözően alakul, hiszen újoncként szereplő gárdánk jelenleg veretlenül vezeti az NB II-es pontvadászatot és az élvonalbeli feljutás küszöbén áll. Ha minden jól alakul a lányok május 19-én, vasárnap (kezdés: 13:00) itthon, a Pápai ELC elleni rangadón biztosíthatják be a bajnoki címet.

Női szakosztályunk nem fél merész célokat maga elé kitűzni és azokat megvalósítani, így a Pápa ellen a hazai leány bajnoki nézői rekorddöntése sem elérhetetlen, amihez nem kell más, minthogy legyünk legalább 1600-an. Nem másért, mint a felejthetetlen élményért, atmoszféráért, s, hogy bebizonyítsuk, ha csak egy napra is, de a női futball fővárosává varázsolhatjuk Pécset.

A hölgyek fantasztikus teljesítményének megkoronázásához hamisítatlan mecsekaljai futballhangulat dukál, így felnőtt női labdarúgócsapatunk a PMFC Stadionban fogadja pápai riválisát. A hazai találkozó megtekintése mindenki számára ingyenes, szóval ne maradjon otthon senki, töltsük meg a lelátót és szurkoljuk ki együtt az NB I-be jutást!

A május 19-i meccsre első körben a főtribün kerül megnyitásra, a Szigeti út felőli kapuk egy órával a kezdés előtt tárulnak szélesre. Helyfoglalás érkezési sorrendben, s a büfék ezúttal is üzemelnek. A kilátogató szurkolókat arra buzdítjuk, hogy öltözzön mindenki fehér felsőbe, ezzel is mutassuk meg a lányoknak, hogy egységesen mögöttük állva támogatjuk őket!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram