[bdp_ticker ticker_title="Eredmény" category="eredmeny"]

Egy arany, egy ezüst és egy bronz Zomborból

Schneider Bence vezette U8-as és U9-es csapatunk hétvégén a szerbiai Zomborban megrendezett Spektra Kupán szerepelt. A nemzetközi tornáról nem tértek hazai üres kézzel fiataljaink, a 2015-ösök bronzérmet, a 2016-osok aranyérmet szereztek.

A tornán részvevő U9-es csapatunk kerete: Németh Bence, Panek Máté, Kópicz Deján,Turi Bence, Lajos Dominik, Németh Kornél, Cseresnyés Olivér, Keszler Kondrád.

A tornán résztvevő U8-as csapatunk kerete: Horváth Zente, Eke Mesach, Pölczmann Vince, Harcos Gergő, Kleri Milán, Győri Oliver, Kácsor Máté, Kitanics Nikola, Tóth András, Lőrincz Vencel.

Gratulálok a gyerekeknek az egész napos teljesítményhez, az arany és a bronzéremhez egyaránt. Nagyon büszke vagyok a srácokra, akik a zombori torna során sok szép megoldással és góllal örvendeztettek meg – nyilatkozta Schneider Bence, edző.

A fiatalabb korosztályokhoz hasonlóan U11-es csapatunk is megméretette magát a szerbiai Zomborban megrendezett a Spektar Kupán, ahol Lóth József tanítványai ezüstérmet szereztek.

A tornán részvevő U11-es csapatunk névsora: Hoffmann Martin, Bíró András, Jung Márk, Miliczki Levente, Ákli Iván, Schmidt Levente, Ambrus Ákos, Bernáth Ádám, Lehmann Benjamin, Mozolai Kornél, Nagy-Teleki Marcell, Molnár Marcell.

– Hatalmas gratuláció a srácoknak, amiért mindenfajta körülményhez kiválóan alkalmazkodtak. Öröm volt látni, hogy szinte az egész torna során visszakaptuk a gyerekektől azt, amit az edzéseken gyakorlunk. A döntőre kicsit elfáradtunk, így 1-0-ra alulmaradtunk, ám ennek ellenére is minden dicséretet megérdemelnek a srácok – nyilatkozta Lóth József, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram