Volt ok az örömre Diósgyőrben

Női akadémiánk U19-es és U17-es labdarúgócsapata szerdán a DVTK vendége volt a korosztályos bajnokság rájátszásának aktuális fordulójának alkalmával. Az U19-esek nagy küzdelemben végül nem tudtak pontot rabolni a többi NB I-es visszajátszót is a soraiban tudó miskolciak ellen, míg a fiatalokkal felálló U17-eseink kiütéses sikert arattak a Diósgyőr ellen.

Leány U19-es bajnokság, Alsóház, 5. forduló
DVTK – PMFC 2-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Bolboaca Karina (10.)
PMFC: Balogh – Kauder, Gyánó, Bolboaca, Forró – Máté, Tamaisics, Kapéter – Kőmíves, Bódis, Turi. Csereként pályára lépett: Stang.

– Egy nagyon kellemetlen stílusú, több élvonalbeli visszajátszóval felálló csapat ellen ellen nem tudtuk érvényesíteni a saját elképzelésünket, viszont nagyon büszke vagyok fiatal együttesünkre, amely nem adta fel a próbálkozást és mindent megtett a pályán – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U17-es bajnokság, Alsóház, 4. forduló
DVTK – PMFC 1-6 (1-4)
Pécsi gólszerző: Lövei (8., 25.), Hajdu (16.), Sörös (27.), Légrádi (79.), Kádas (87. – öngól)
PMFC: Hollósi – Varró, Dóka, Szolga, Orsós – Hajdu, Szabó L., Pintér – Sörös, Lövei, Légrádi. Csereként pályára lépett: Horváth, Anderle, Fuchs, Péter, Papp

– Ezen a mérkőzésen U15-ös csapatunk öt 2008-as játékossal kiegészülve játszott a DVTK U17-es gárdája ellen. A különbséget eltüntetve nagyon magabiztosan, szép játékkal és gólokkal sikerült megnyernünk a meccset. Nagyon büszke vagyok a lányokra, gratulálok nekik! – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Korábban játszották:

Leány U15-ös bajnokság, Felsőház, 4. forduló
Illés Akadémia-Viktória – PMFC 3-3 (2-1)
Pécsi gólszerző: Hajdu (8.), Sörös (77.), Szabó (82.)
PMFC: Hollósi – Varró, Kiss, Szabó R., Pintér – Hajdu, Tóth, Szabó L. – Troll, Anderle, Sörös. Csereként pályára lépett: Horváth, Fuchs

– Korán megszereztük a vezetést, majd fordított az Illés, azonban sikerült az utolsó öt percben mindent egy lapra téve támadtunk, aminek meglett az eredménye. Nagyon büszke vagyok a csapatra, idegenben ilyen ellenfél ellen szerintem nem sok csapat képes erre, látszott a játékosokon, hogy mentalitás téren nagyon rendben voltak, és a sokra hivatottak, ha ezt tartják a jövőben – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram